Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon lis 25, 2024 3:40 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 362 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pohled na bílé jedy
PříspěvekNapsal: čtv kvě 02, 2019 12:26 pm 
Offline

Registrován: úte úno 19, 2013 2:43 am
Příspěvky: 1973
Třeba takový výrobce napodobeniny se na lázeňských oplatcích s obsahem hydrogenovaných tuků nestydí napsat, že se jedná o tradiční recepturu. Tradiční to však nemohlo být ani za první světové války, kdy platil všeobecný zákaz průmyslové výroby oplatek.

Pokud bych potřeboval vyrobit teplotně odolnou krémovou náplň, tak při ruční výrobě (doma a v manufaktuře) použiji máslo a na polevy panenský kokosový tuk a dort uložím do chlaďáku a při průmyslové výrobě z důvodů vyššího zisku, skladování a přepravy frakcionovaný palmový tuk (bod tání je 38 – 43°C) s vysokým obsahem nasycených tuků (samozřejmě vyprodukovaný v souladu s udržitelným rozvojem), ale z důvodu trvanlivosti se v praxi spíše používá ztužený rostlinný tuk (margarín), přičemž částečně hydrogenovaných šméček s obsahem uměle vzniklých TFA (trans-mastné kyseliny) na našem trhu prý ubývá, ale věřte tomu, když výrobcům na našem zdraví vůbec nezáleží.

https://cs.medlicker.com/1206-palmovy-olej
https://www.vitalia.cz/clanky/ne-ztuzene-ale-castecne-ztuzene-tuky-jsou-problem/
http://www.epicurea.cz/vyroba.html
https://ekolist.cz/cz/publicistika/nazory-a-komentare/radomir-dohnal-palmovy-olej-zlo-ktere-nejde-jen-tak-zakazat
http://www.osel.cz/7650-prestanme-demonizovat-tuk.html

_________________
http://www.aeronet.news
https://protiproud.info/
https://www.parlamentnilisty.cz/
https://vk.com/irenaaneri
https://www.naturalnews.com/





Citát: "Nemoc je okem viditelná a elektroakupunkturou měřitelná, i když nemocniční laboratoř mlčí."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pohled na bílé jedy
PříspěvekNapsal: čtv kvě 02, 2019 7:51 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Alopat píše:
Třeba takový výrobce napodobeniny se na lázeňských oplatcích s obsahem hydrogenovaných tuků nestydí napsat, že se jedná o tradiční recepturu. Tradiční to však nemohlo být ani za první světové války, kdy platil všeobecný zákaz průmyslové výroby oplatek.

Pokud bych potřeboval vyrobit teplotně odolnou krémovou náplň, tak při ruční výrobě (doma a v manufaktuře) použiji máslo a na polevy panenský kokosový tuk a dort uložím do chlaďáku a při průmyslové výrobě z důvodů vyššího zisku, skladování a přepravy frakcionovaný palmový tuk (bod tání je 38 – 43°C) s vysokým obsahem nasycených tuků (samozřejmě vyprodukovaný v souladu s udržitelným rozvojem), ale z důvodu trvanlivosti se v praxi spíše používá ztužený rostlinný tuk (margarín), přičemž částečně hydrogenovaných šméček s obsahem uměle vzniklých TFA (trans-mastné kyseliny) na našem trhu prý ubývá, ale věřte tomu, když výrobcům na našem zdraví vůbec nezáleží.

https://cs.medlicker.com/1206-palmovy-olej
https://www.vitalia.cz/clanky/ne-ztuzene-ale-castecne-ztuzene-tuky-jsou-problem/
http://www.epicurea.cz/vyroba.html
https://ekolist.cz/cz/publicistika/nazory-a-komentare/radomir-dohnal-palmovy-olej-zlo-ktere-nejde-jen-tak-zakazat
http://www.osel.cz/7650-prestanme-demonizovat-tuk.html

Věřit dnes velkoproducentům prakticky není možné, šidí se prakticky vše jde jen o to jak moc.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 362 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz