Sabina Trněná píše:
Dobrý den,
Chtěla bych zde požádat o radu. Již asi dva roky se potýkám s psychyckými potížemi, slabostí, motáním hlavy, závratěmi. Své problémy bych popsala jako panické návaly stresu, úzkostné stavy, které často přijdou i bez příčiny. Potom nastane prudké bušení srdce, třepání, únava, nevolnost. Nékdy mám tyto návaly impulzivně ve velké míře, jindy jsou pozvolné a trvalejší.
Stále se mi nedaří najít důvod, co tyto stavy způsobuje a jak se jich zbavit. Navštívila jsem několik psychologů, terapeutů, doktorů. Zkoušela jsem několik přírodních léků na psychyku i doplňky stravy. Nic však účinně nezabralo.
Nyní asi poslední týden se na mě sneslo obrovské vyčerpání, s jakým jsem se ještě nesetkala, doprovázené obrovskou zamlžeností hlavy, stresem, otupěním. Rozhodla jsem se proto zkusit obědnat přípravek Mitosynergy a po doporučení doktorky ještě Magne B6. Ráda bych se Vás zeptala, na Váš názor, zda jsou tyto doplňky stravy pro mé potíže účinné a zda byste mi doporučil nějaký další způsob, jak se z těchto potíží vyléčit.
Děkuji za odpověď,
Sabina T.
Vzhledem k tomu že uvedené potíže může generovat více věcí je otázkou zda se vám uleví po daných doplňcích i když u té mitomědi a hořčíku zpravidla není moc co pokazit spíše se dá získat. V tomto i dalších vláknech se toho již probíralo opravdu hodně je tedy potřeba si vlákna projít a trochu se zorientovat ve svém problému hlavně pomocí základních testů.