Igi píše:
Jsem otevřen novým pohledům na věc. Dokonce jsem četl i teorii, že žijeme uvnitř duté Země. Dokázal bys Marku odpovědět na tyto otázky:
Co je pod zeměplochou?
A existuje vůbec vesmír nebo co je okolo tady té zeměplochy?
Slunce a měsíc jsou koule nebo co to vůbec teda je?
Myslím, že vůbec nejlepší by bylo spojit se několik lidí a vyslat nějaký malý meteorologický balón do horních vrstev atmosféry a přesvědčit se na vlastní oči kde to vlastně žijeme. Elektrickou část bych zvládl připravit. Šli byste někdo do toho?
Igi, Teória "Žijeme vnútri dutej Zeme" slúži presne na to, aby nepriamo zosmiešnila realitu "Žijeme na plochej Zemi", resp. aby spolu s ňou bola zosmiešnená, aby vytvorili "pevnú konšpiračnú dvojicu"....
K otázkam...
Pod Zemeplochou je v určitých oblastiach ropa, atď, všetko, čo sa ťaží. Neviem nič o vrstvách zemskej kôry, nevie to s určitosťou pravdepodobne NIKTO (akurát Stvoriteľ, a to je asi tak všetko). Viem len, že sme boli najhlbšie nejakých 11-12km pod zemským povrchom, a aj to vrt bol vykonaný na pevnine, a nie na dne napríklad Mariánskej priekopy...
Vesmír pravdepodobne existuje. Avšak obývanú časť plochej Zeme kruhového tvaru obklopuje KUPOLA. To je dôvod, prečo lety do vesmíru neexistujú. Alebo hádam nebudeme považovať za Vesmír výšku okolo 38 kilometrov, skadiaľ skákal ten muž v skafandri s padákom, že ? ... Kupola môže mať svoj najvyšší bod (v strede plochej Zeme logicky) vo výške možno 2000-5000km (môj odhad, pretože kupola nemusí nutne mať výšku rovnú polomeru plochej Zeme, ktorá sama o sebe nemá presne zmeraný polomer/priemer).
S najväčšou pravdepodobnosťou (netvrdím to na 100%, ale myslím si to možno na 98%) je nad kupolou VODA. Všetko nasvedčuje tomu (ako ale tvrdím, nemám v tom úplne 100% istotu, hoci sa k tomu názoru silno prikláňam), že "Potopa" bola realitou, a pekne "zamiešala" s geologickými vrstvami, ktoré v skutočnosti vznikli v priebehu VEĽMI krátkeho času, doslova pár mesiacov či rokov.
Evolúcia je podvod (evolúcia druhu je reálna, medzidruhová evolúcia je PODVOD), tam nie je o čom, je na to plno dokumentov aj na YouTube, aj v slovenčine aj v češtine, a dávajú obrovskú logiku. Sú o tom aj knihy, aj články v slovenskom a českom jazyku.
Slnko a Mesiac .... Slnko je buď plynová guľa alebo "disk" naklonený smerom k Zemi. Mesiac je s úplnou istotou "disk". Slnko je veľmi blízko Zeme (môj odhad 100-150km od Zeme), a keďže je tak blízko, jeho teplota je mnohonásobne menšia než tá, ktorá je "oficiálne udávaná". Preto priblíženie sa k nemu dajme tomu na pätinu (cca zhruba 30km ?) bude predstavovať zvýšenie teploty, ale nie natoľko, aby človek zomrel.
Mesiac jasne ukazuje svojimi "javmi", že ani neodráža slnečný svit (aj keď sa môže zdať že áno, ALE SÁM SOM VIDEL NIE LEN VO VIDEU, ALE AJ NA VLASTNÉ OČI, že NIE VŽDY odraz korešponduje s polohou Slnka), nakoľko mesačné svetlo je CHLADNÉ. Over si to sám (ak máš auto, alebo máš možnosť merať teplotu auta) za jasnej noci, ideálne počas Splnu... Časť auta ktorú osvetlí Mesiac, bude studenšia než tá, ktorá bude "v Mesačnom tieni", čiže na ňu nebude dopadať mesačné svetlo. Samozrejme chlad ktorý vyžaruje Mesiac je oveľa menší svojou inetnzitou než teplo, ktoré vyžaruje Slnko.
Na Mesiaci nikdy nikto nepristál a nepristane.
Vo výške nejakých 33km ti balón praskne.... Už sú také videá na YouTube, aj som jedno postol. Len také videá (niektoré z nich) sú nanič, keď majú na balóne pripevnenú GoPro, ktorá využíva na snímanie objektív "rybie oko", ktorý zaobľuje (všimni si natáčanie adrenalínových športov na GoPro...Napríklad zjazdy na horských bicykloch v lesoch...zaoblená Zem z bicykla ?
...chápeme sa...) Zem. Video z takej nadmorskej výšky jasne ukazuje, že Slnko po priblížení sa o 33km bližšie k nemu z povrchu Zeme (bežná nadmorská výška Európskych miest) sa javí podstatne väčšie, než keď sa naň (keď je "hore na oblohe") pozeráš cez deň. Navyše vytvára "hot spot", ak sa pod ním nachádza mrak. Postol som tu "všetky možné" dôkazy toho, že Slnko je BLIZUČKO Zeme.... Neexistuje jeden jediný človek, ani absolútne žiadny jav, ktorý by ma presvedčil o opaku = že Slnko je vzdialené 150 000 000km od Zeme.