[quote="Jednorazovy_Nick":1eu6tewr]Tak...
[b:1eu6tewr]Od dotycneho pana som sa dozvedel, ze "neviem ako ktora bylina zo zmesy bude reagovat s HCL", a preto teda nemam uzivat HCL.... [/b:1eu6tewr]
[b:1eu6tewr]Dalej povedal, ze z pulzu mi zistil oslabenu slezinu, a ze nevie ci to nemoze byt prave z dovodu dlhodobeho suplementovania HCL...[/b:1eu6tewr]
[u:1eu6tewr]Ako uz len moze oslabit slezinu suplementacia HCL z dovodu nedostatocnej produkcie HCL zaludkom ???[/u:1eu6tewr] Nieco mi unika ? ....
Asi si ten pan neuvedomuje, ze som zacal dodavat do zaludka HCL z dovodu ze sa mi ho tvori malo (zo psychickych dovodov)... Dve hodiny som s nim rozpraval, z toho asi pol hodinu sme preberali mozne dusevne priciny mojho zdravotneho stavu...
[u:1eu6tewr]Zda sa to len mne, alebo ten pan v tomto pripade HOVORI NEZMYSLY ???[/u:1eu6tewr]
Ten silny odvar z bylin v sacku mam uzivat vzdy rano nalacno (cize jeden krat denne), a o 30min na to mozem jest....
Ja to planujem robit takto... Vypijem 5dcl vody, pockam 30 mimut, uzijem vysokokoncentrovany odvar v sacku (necelych 150ml), pockam 40-45 minut, vypijem 6dcl domacrj zakysanky, pockam 90minut, a potom [b:1eu6tewr]uzijem HCL par sekund pred pevnym jedlom...[/b:1eu6tewr]
Krista pana, ved takym sposobom HCL NIJAAAAAAK nezreaguje s bylinkami....tie vo forme maleho mnozstva silneho odvaru uz DAAVNO budu mimo zaludka... Navyse som sa ho pytal ci ten odvar ma riesit aj moje slabe vylucovanie HCL, a on sa akoby zakoktal... Cize ta bylinna zmes ak poriesi prirodzene doststocnu tvorbu HCL, tak sekundarne...
Vidim to teda tak, ze HCL a MINERALY budem uzivat spolu s tou bylinnou zmesou (NIE V TSN ISTY CAS, ale v ten isty den), kedze v skutocnosti to vyzera tak, ze sa to NEBUDE NIJAK "BIT" medzi sebou.... Mineraly su predsa v strave (tid cinnost bylin nemozu narusit), a HCL je predsa u zdravych ludi (v tomto ohlade zdravy nie som) pritomna v dostatocnom mnozstve v zaludku ...
Zafinam si mysliet, ze ten pan ma nejake slabe znalosti ohladom ludskeho tela....comu sa divim, kedze ma 3 rocnu ČTM skolu a plno certifikatov na hocico a uz je 50-tnik....
Moze sa k tomu niekto vyjadrit ?
Meno pana uvadzat nebudem, ktovie, mozno mu krivdim...ale ...nemyslim si to...[/quote:1eu6tewr]
Nenapadlo tě někdy,proč máš málo Hcl?Jejím užíváním pouze maskuješ problém jinde.Už jsem to psala.že věkem se tvorba snižuje a kolem 50 by člověk měl jíst málo živ.bílkovin.Ale ty jsi na přirozený nedostatek Hcl.ještě mladý.Není náhodou problém v játrech.Tou sníženou tvorbou HCl ti tělo něco říká.Samozřejmě,žeHcl s pyridoxinem a kys.listovou podporují imunitu organismu,ale dlouhodobé brání může způsobovat problémy jinde.
Naposledy upravil Anonymous dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 1 |
wQ== |