charlie77 píše:
Zdravím všetkých.
Tak dnes zase po pohodovej prechádzke, mi skoro vyplo nohy. Začalo to neskôr po obede a trvá to doteraz, niekedy neskutočná bolesť lýtok, také niečo ako výdatná svalovica. Tento problém s nohami registrujem asi tak 1 až 2 týždne. Niekedy ráno sa zobudím a únava nôh, alebo skôr chvenie z dôsledku, že sú ako keby bez energie. Samozrejme aj únava ako celku je dosť veľká, tak už fakt neviem.
A čo sa týka po druhé, tak dnes podvečer som pri močení na toalete spozoroval, že mi pení moč, nikdy som také niečo nevypozoroval. V pondelok idem na kontrolu ku urológovi, tak im to tam spomeniem.
Spýtam sa, síce mimo témy, ale už 5 mesiacov na raňajky jem jáhelnú kašu s orieškami a sušeným ovocím, nemôže to niečo spôsobovať, nejaké preťaženie niečoho, nejakých orgánov? No a samozrejme som začal jesť viac tofu a tempeh, môžem povedať, že tofu jem dosť často, skoro každý 2-3 deň, striedam to s tempehom.
Jak vám píše člen Ondrejk, soju ani zadarmo, ta v nezkvašené formě likviduje hormonální rovnováhu, což asi určitě nepotřebujete. Vyzkoušel bych na ty nohy hořčíkové mazání, jednak to strašně dobře zrelaxuje uvedenou oblast kterou natíráte a pak rozeběhnou se buňky které mohou být deficitem hořčíku vypnuté. Jídlo bych přeformoval na hořké a kyselé, sladké prostě nejíst.