Ďakujem za odpoveď ! Ešte by som sa chcel opýtať... Mám veľký nedostatok HCL, potrebujem veľké množstvá Betainu, aby som nemal tráviace problémy. Robím kulturistiku, takže vypuklé nafúknuté brucho a ten pocit, že mi telo nevstrebáva živiny je dosť deprimujúci
Pár dní užívam HCL kyselinu. Začal som podľa všeobecného protokolu, no nestačí to. Pridávam, pridávam postupne, no lenže tá koncentrácia mi nestačí, mám plný žalúdok vody, potreboval by som vyššiu koncentráciu, som zvyknutý, že pri Betaine cca 10-12 tabliet s jedlom som už pociťoval teplo a mierne pálenie, že som sa dostal na hranicu resp. už kúsok za. Tento stav pri užití HCL kyseliny v štandardnej koncentrácii s jedlom resp. po jedle nedokážem dosiahnuť, ani sa len priblížiť. Skúšal som aj vyššie koncentrácie, no rozožiera mi hrdlo, taký pocit ako keď máte akútny zápal alebo angínu, no ja ho mám dokonale čisté
Takže to potrebujem dostať do žalúdka iným spôsobom. Spomínali ste tobolkovanie, teda použiť prázdne kapsuly. Skúsil som teraz 1 ks a nie je to problém, čo ma veľmi potešilo. No a teraz už konečne tá otázka
Môžem po jedle hlavne po tých vysoko proteinových jedlách dávať podľa pocitu aj vyššie koncentrácie do tých toboliek ? Či radšej sa mám držať štandardného dávkovania a koncentrácie. Ďakujem vám !