had píše:
Lekar povedal ze mam nejaky druh artritidy,ale ja si myslim,ze ani on sam nevie co mi je,na zaklade scanu kosti zistil ze mam zapal na viacerych miestach,chce mi nasadit methotrexate alebo sulfasalazine,ale tomu sa chcem vyhnut.Myslim si,ze problemy zacali tym,ze som brala dlhodobo antacida na palenie zahy,ked nepomohli jedne,doktorka dala ine a stale sa to zhorsovalo,tak som zacala hladat,potom som citala o HCL,tak to beriem,ale obcas si musim dat sodu bikarbonu,lebo napriek tomu ma este stale casto pali,aj ked uz to nie je take ake bolo.Len neviem ci je dobre s HCL brat aj sodu,beriem rano zinok a magnezium,s jedlom hcl,vit.c,pivovarske kvasnice,vitamin e,vit.D3,kupila som si Yam,turmerix,macaci pazur una de gato,len neviem co ako pouzivat a kolko,beriem to s jedlom,macaci pazur este som len objednala a chcela by som sa opytat na serrapeptazu,alebo co by som este mala pouzivat na artritidu,stravujem sa celkom zdravo,len sa bojim aby sa zapaly nerozsirili dalej,lebo zacalo to iba ramenom,teraz zapastie a chodidla.A este rozmyslam nad MMS,ale teraz som v zahranici a neviem kde objednat,lebo je vela podvodnikov
Pripojil bych se k tomu co pise pan Jarda. Za prve, pokud chce byt clovek zdravy, az na vyjimky jako jsou urazy a akutni stavy by se nemel ridit podle doktoru. Protoze kdyz si to vezmes na jakoukoliv jinou situaci, kdyz potrebujes neco opravit, tak se nebudes bavit s opravarem, ktery ti rekne, ze to opravit neumi, ale pujdes za nekym jinym. A oficialni medicina prohlasuje, ze autoimunitni nemoci jsou chronicke, tedy nevylecitelne, tedy presneji receno, ze je neumeji vylecit. Takze nema smysl se s nima dal bavit a jestli to lze, nekdy je nutne to delat postupne, tak opet v souladu s panem Jardou doporucuju lecbu, ktera to stejne nevyleci, vysadit a idealne se s doktorem dal nebavit.
A k tomu co pises ze delas, ty doplnky jsou asi OK, ale velmi dulezita je jeste zmena stravy a ocisty. Urcite ocista strev a ocista jater. A doporucoval bych ti mrknout na video jednoho z nejvetsich expertu na autoimunitni nemoci dr Joel Fuhrmana tlusty, nemocny a temer mrtvy. Ty mozna nejsi tlusta ani temer mrtva
, ale stejne se na to podivej:
http://www.ulozto.cz/x1ToJdV/fat-sick-a ... z-subs-zip