[quote="boker":2sn8bwac]Zdravim, leta me trápí nízký testosteron a asi 2-3x zvýšený prolaktin. Jsem čtyřicátník, cítím se dlouhodobě blbě, nepřišel jsem na nic, co by mi pomohlo. Kdysi na endokrinol. mi řekla " to je funkční, neřeste to tady máte Euthyrox a Dostinex" Tenkrát jsem asi rok bral, doslova ohýbal železo a furt otravoval manželku.. Prostě tygr. Nyní nic moc, opustil jsem syntetické léky a léta se cítím špatně..
Clověk má i trochu obavy něco zkoušet, kdosi mi řekl o aromatizaci, to už bych asi nedal...Pořád se s tím dá ještě žít, ale zdravě se necítím..[/quote:2sn8bwac]
Chlap bez testosteronu je celkově bez šťávy, prostě má vybité baterky tedy to bych určitě řešil. Ono ani tak nejde přímo o ten sex i když to také není špatné mít chuť, ale problém je v tom že bez testosteronu se rozbíhají v těle muže záněty a s tím není radno si zahrávat. Z naprosto bezpečných věcí můžete vyzkoušet dávat taurin klidně cca 4 - 15 g denně, ale začínejte s nižší dávkou a pomalu zvedat. Další výborný suplement na zvednutí hladiny testosteronu je DHEAS s tím že dlouhodobě je naprosto bezpečná dávka 4 mg. Tuto dávku lze brát v cyklech 25 dní dáváte a 5 dní nedáváte prakticky neomezeně protože jde o dávku kterou produkuje zdravý jedinec a tedy se tím nelze nijak předávkovat. Vhodné by bylo nechat si udělat z krve jak základní testosteron tak volný testosteron a pokud bude ten volný nebo oba nízko tak asi oceníte i přímou dodávku testosteronu který by vám měl napsat lékař ideálně androlog. Každopádně vyžadujte tento Undestor 40mg cps.mol.60 od firmy MERCK, je sice drahý, ale jako jediný neničí