Jarda píše:
Jak to dělala manželka vám raději psát snad ani nebudu ta zásadně nic neměří a nezkoumá, prostě tak nějak od oka nabrala DMSO a destilku co namíchala to namíchala a šlehla do oka a kupodivu stále vidí. Já sám to dělám jinak a protože se mě destilka zdá do oka zbytečně dráždivá míchám si to do fýzáku. Osobně aplikuji cca 4-5%tní roztok, ale asi je rozumné začít slabším a vyzkoušet si jak oko reaguje. Do lahvičky od očních kapek dám pipetou 10 ml fýzáku a do toho inzulínovou stříkačkou 40-50 dílků DMSO v kvalitě p.a. Aplikuji to nahodile když mě zlobí oči od kompu a klidně i několikrát za hodinu a jindy zase klidně několik dní nic. Stejnou sílu kapek dostává i 16 letý jorkšír Mates a netvrdím že se mu to moc líbí, ale na svůj věk docela ještě vidí co potřebuje. Hodně mu to pomáhá na zánět v očičkách protože se mu tam dostává z těch dlouhejch chlupů bordel a bez těch kapek by už asi neviděl.
Budu za sraba a zbabělce, ale jak píšu už výše, jde o oko tak se ptám ještě dále.
Fýzák (dle wikipedie) bude zřejmě fyziologický roztok, sestávající z 0,9 gramů NaCl (tedy kuchyňské soli) na 1 litr destilované vody?
Do tohoto roztoku namíchám 1% (začnu doporučeným jedním procentem) DMSO. Tím mám lektvar připraven. Je to takto správně?
První týden budu kapat do oka 1 kapku koloidního stříbra 10 ppm řekněme 3x denně?
Druhý týden 1 kapku lektvaru s DMSO řekněme také 3x denně?
A dvě poslední otázky:
Fízák si děláte sám nebo kupujete?
DMSO v zaručené kvalitě p.a. máte odkud?
Děkuji za odpovědi