Jarda píše:
Čím déle budete o urině meditovat tím déle se budete zbytečně trápit, ale každému dle přání a že to některým trvá. Jinak úlevu by měl člověk cítit ihned po klystýru tedy pocítit by měl člověk hned že je něco jinak, což nakonec i píšete. Pokud jde o řešení konkrétních problémů tak záleží jak jsou vážné, jak správně jsou uleželé ty trvají déle, nebo čerstvé které vyřešíte mnohem rychleji. S tím tvrzením odborníků se nyní pokusíme o jednoduchou logiku která vám vysvětlí ta tvrzení odborníků a můžete si utvořit i vlastní názor. Před kolonoskopií vypijete roztok silně projímavých solí, je to na střeva řádný rejžák a až se vyčistíte dočista dočista jdete na vyšetření. A nyní dotaz zní takto: "Může tam po tom co jsem nyní popsal někdo něco vidět?"
Coloniskopii jsem absolvovala, takže ano, vím o tom roztoku, včetně hladovky, která se před ní absolvuje. Jen si říkám, zda jednorázový roztok může odstranit ty letité nánosy tak dokonale? Jsem přirozeně velmi hloubající jedinec, uznávám

Nicméně, právě jsem dokončila 3.vyplach a ten tedy vůbec příjemný nebyl. Jsem z toho velmi zaskočena a netuším, kde se stala chyba. Oba první výplachy proběhly naprosto bez problémů. Napouštění šlo hladce s malými přestávkami, na poprvé cca 1,3l bez pocitu tlaku. Vydržela jsem v klidu 10 min, vyprazdnila se a poté dopustila zbývající cca 0,5l. Ten už jsem udržela 20 min, vydržela bych i déle, ale přišlo mi to dostatečné. Dnes poprvé jsem cítila silné nutkání už při začátku napouštění, napustila jsem napoprvé sotva polovinu vody a vydržela stěží 5 min. Měla jsem velké křeče v břiše, jako při průjmu. Vyprázdnění nebylo vůbec příjemné, velké křeče, mdlo a stolice byla mnohem hustší, než předchozí dva dny. Rozhodla jsem se dopustit zbytek vody do střev a tu už jsem v sobě neudržela ani 2 min, takže se nestihla ani dostat dal, a vytekla víceméně čistá. Rozhodně jsem střevo zdaleka neproplachla a ani se nedostavil ten příjemný pocit lehkosti, jako v prvních dvou dnech. Opravdu nechápu, co se stalo. Teplota byla stejná jako vždy, okolo 37 st. Jediný rozdíl, že dnes jsem do ní nepřidala sůl. Ale to si nemyslím, že může být příčina. Upřímně se po dnešním zážitku obávám další aplikace klystyru. Napadá vás, co mohlo být špatně?