Tak..... MERAL SOM CHYBNE.....
Dnes som sa dostal k MULTIMETRU s takou funkciou, akú som mal použiť (čo som videl aj vo videu)....
Zapísal som si do wordu to čo som nameral, skopírujem to tu pre predstavu
........
Sediac doma za počítačom BEZ UZEMŇOVACIEHO NÁRAMKU mi voltmeter ukazoval hodnoty napätia môjho tela okolo 0,570V
Sediac doma za počítačom S UZEMŇOVACÍM NÁRAMKOM NA LÝTKU mi voltneter ukazoval hodnoty napätia môjho tela okolo 0,009V
Ležiac na mojej posteli BEZ UZEMŇOVACIEHO NÁRAMKU voltmeter ukazoval hodnoty napätia môjho tela okolo 0,120V
Ležiac na mojej posteli S UZEMŇOVACÍM NÁRAMKOM NA LÝTKU voltmeter ukazoval hodnoty napätia môjho tela okolo 0,002V
Ležiac na mamkinej posteli v jej spálni BEZ UZEMŇOVACIEHO NÁRAMKU mi voltmeter ukazoval hodnotu napätia môjho tela okolo
4,03V !!!
Ležiac na mamkinej posteli v jej spálni S UZEMŇUJÚCIM NÁRAMKOM NA LÝTKU voltmeter ukazoval hodnotu napätia môjho tela okolo 0,140V
Ležiac na mamkinej posteli v jej spálni BEZ UZEMŇOVACIEHO NÁRAMKU, a zároveň vypojenou lampou a rádiom (ktoré zvyknú byť napojené na predlžovačke pod posteľou niekde v oblasti hlavy) voltmeter ukazoval hodnotu napätia môjho tela okolo 0,410V
Ležiac na mamkinej posteli v jej spálni S UZEMŇOVACÍM NÁRAMKOM NA LÝTKU, a zároveň s vypojenou lampou a rádiom (ktoré zvyknú byť napojené na predlžovačke pod posteľou niekde v oblasti hlavy) voltmeter ukazoval hodnotu napätia môjho tela okolo 0,006V
Čupiac pri radiátore v obývačke BEZ UZEMŇOVACIEHO NÁRAMKU voltmeter ukazoval hodnotu napätia môjho tela okolo 0,173V
Čupiac pri radiátore v obývačke, držiac sa ho BEZ UZEMŇOVACIEHO NÁRAMKU voltmeter ukazoval hodnotu napätia môjho tela približne 0,340V
Sediac v pásikovanom kresle pri radiátore s nohami na taburetke, BEZ UZEMŇOVACIEHO NÁRAMKU, má moje telo hodnotu voltov približne 0,100V
Sediac na zelenom gauči s nohami na zemi BEZ UZEMŇOVACIEHO NÁRAMKU voltmeter ukazoval hodnotu napätia môjho tela približne 0,115V
Seciac na zelenom gauči s nohami na zemi S UZEMŇOVACÍM NÁRAMKOM NA LÝTKU mi voltmeter ukazoval hodnotu napätia tela približne 0,002V
Držiac predlžovačku pri jej prenášaní S UZEMŇUJÚCIM NÁRAMKOM NA LÝTKU mi voltmeter ukazoval hodnotu napätia môjho tela približne 0,033V