lunalinda píše:
V krvi má protilátky proti nadledvinkám i štítné žláze. Což objevila alergoložka, úplně všechny budeme mít až 3.3. ale to, že nemůže spát, omdlévání, nemožnost normálně fungovat je od nadledvinek a hubnutí od štítné žlázy. Bohužel obvodní tyto testy nedělají, proto to nedokáží odhalit. Pokud jsou hormony v pořádku, nic neřeší. Testy na protilátky dělá endokrinolog, alergolog a možná i nějaký jiný internista. Dále jsme měli na sonu jednu nadledvinku i zvětšenou, ale to být nemusí. Prostě je třeba nechat vyšetřit, jestli tělo nenapadá vlastní orgány. Můj názor je, že je v nich infekce, což doktoři neví, budou tvrdit, že netuší z čeho to je. Dále vadí pít káva, energetické nápoje, rozhodně vynechat.
Zdravím, díky za podnět.
Tohle všechno je jak začarovaný kruh, po těch letech už je toho v těle špatně tolik, že člověk neví, čeho se dřív chytnout a co mohla být prvotní příčina. Hned když to ale začínalo, jsem si prostě sama myslela a připadalo mi to, že to bude souviset s hormony.
Dle krve hormony mám ok, dle slinných testů ne. Nejde mi to do hlavy, protože i kdyby to nebyla ta hlavní příčina, už jen za ty roky stresu bych hormony určitě ok neměla.
To o čem mluvíte...asi nemáte na mysli jen odběr krve klasicky na kortizol, ze ne? Mluvíte o nějakých protilátkách. Myslíte, že bych vás mohla poprosit, abyste dala vědět, co to bylo konkrétně za odběr, až budete mít výsledky u sebe? Byla byste zlatá.
Jinak kafe, energ. napoje atd. uz hrozne dlouho nepiju, dela mi to strasne zle.
Přeji hezký zbytek dne.