[quote="kava7007":r2hn5lsp]No ja mám celkom pokojný život, som ženatý, mám syna 5 rokov a celkom pohodovú prácu, pri ktorej sa veľmi nenarobím. Stravujem sa cez týždeň v práci v jedálni a večer si dám chlieb, rožok, maslo, syr, šunku, praženicu. Takže asi ako 90% ľudí. Ráno nejedávam nič, až ten obed a potom večeru. Pijem len čistú vodu, občas pivo. Žiadne sladkosti, či čipsy, to len príležitostne. Stolicu mám raz za 1-2 dni, povedal by som, že v normálnej konzistencii. Nešportujem, takže pohyb mám len taký menší. Do práce na autobus, v práci trochu a potom len do obchodu. Väčšinou chodím peši. Keď mám viac pohybu, začne ma bolieť chrbát. To mám od operácie chrbtice, ktorá bola pred 15 rokmi. Krvné testy neviem aké mám, keďže k lekárovi nechodím. Nebývam vôbec chorý a keď náhodou prechladnem, riešim to cesnakom, medom a chrenom a za 3-3 dni som ok.[/quote:r2hn5lsp]
První problém je to rozházení biorytmů, ne nadarmo platí snídani sněz sám, o oběd se rozděl s přítelem a večeři daruj nepříteli. Tedy stravujete se určitě špatně i když netvrdím že toto je přímo příčinou. Každopádně se tím rozhodí normální fungování organizmu a pokud ještě málo spíte je patrně něco blbě v hormonech a docela bych se podíval na