Kometa píše:
Jsou tady někde sepsány typy jak se snažit chránit?
Domnívám se, že ať uděláme co uděláme, nějaké množství virů se do nás dostane.
Tak se doma snažíme podpořit imunitu a děláme denně aspoň 0,5l smoothie - všelimožná zelenina, hlavně listová, řepa + pampelišky, čerstvá kurkuma, česnek, rozmarýn, camu camu prášek, cibule, chilli, kokosový olej.
Pak čaj - mletý badyán (tamiflu, který ho obsahuje, se podává nemocným s Coronavirem), zázvor, hřebíček, skořice, po vychladnutí citrón.
A celkově se snažíme dost spát, nevysilovat se, jíst zdravě, žádný alkohol a káva, dobré pH.
Ovšem i navzdory tomu už mě týden škrabe v krku a občas mám 37, takže nemůžu říct, že bych měla 100% zdraví.
Pokud budeme mít smůlu a chytneme to i tak, tak co jsem četla, tak největší problém je cytokinová bouře v plicích.
Podařilo se někomu přijít alespoň na nějaký tip jak toto zmírnit?
Jen tak teoreticky pokud máte virózu jiného koronaviru, což jsou naprosto běžné a relativně neškodné viry nemusí jít o nevýhodu, ale spíše výhodu protože pokud je člověk nějakým virem již obsazen stejný druh viru nemá přístup. Oni se ti šmejdi vzájemně vytlačují prostě boj o pozice jako všude. Čína pomalu vydává rady a doporučení i když ne vše je zde uplatnitelné a zatím bych viděl zvednout céčko tak na 2-5 g denně a macerát z islandského lišejníku mimo to co děláte.