Jarda píše:
Ono je potřeba vzít v potaz i oblast státu nebo světa ve které mladý muž žije, jak žije, jak se stravuje a jak byl a je vychováván. Jinak bohužel souhlas, velká část městských mladých mužů je něco mezi mužem a ženou tedy takové nagelované muženy které sice výborně dovedou ulovit pokémona, ale jinak nedovedou prakticky nic ani oslovit, uspokojit a oplodnit ženu tedy totál šrot něco jako u slepic kapoun.
Dnes som na ulici videl asi 18 ročného chalana (počul som hlas, naisto chalan), ktorého som asi o 5 minút uvidel znova, a to čo som uvidel, to ma "odpálilo dekel"........ Popíšem ho.... Vlnité svetlohnedé vlasy po plecia (to by nevadilo), čierne tričko s krátkym rukávom, čierne nohavice, čiernz respirátor na celej tvári (ústa, nos)..... Chlapec po ulici UTEKAL (nikto ho nenaháňal, a bol to beh, ale nie šprint) s respirátorom na ksichte, a ............tie nohavice.............neviem čo je to za druh nohavíc (mužské ISTO nie), ale keď utekal, vlnili sa tak, ako keby mali "nohavky" široké 50 centimetrov na každej nohe, ako keby boli vyrobené z niečoho ako záves..... Tak som ľutoval, že som bol ochromený vytiahnuť mobil a natočiť si ho na video..........pritom som ho videl asi 15 sekúnd, behal okolo mňa....... Keď ho už takmer nebolo vidieť, povedal som si.... "Do p*če....tak už som videl všetko.... Už som videl všetko....

.... toto nie je možné, čo som to videl??? ......"
Nechcem vyznieť fašisticky/eugenisticky, ale...... Má zmysel aby žil taký človek? Nie, nepíšem o tom, že ho treba zbaviť života.... Ja sa pýtam len to, či má zmysel, aby žil taký človek. Nedosť že vyzeral ako kkt s tými nohavicami, ktoré si viem predtaviť na nejakej satanizmus vyznávajúcej gotickej lesnej víle, ale on mal ešte na ksichte respirátor a v ňom behal..........
Celé zle..... No jedno viem s istotou, tento chorý zjav je sen globalistov.... Oni by chceli, aby aspoň každý druhý muž bol taký.............
Relatívne mužne vyzerajúci gay so zdravým rozumom (orientáciu si nevybral) je oproti nemu kráľ..........