[quote="Návštěvník":o47fgkbr]Ahoj, zdravim vsechny diskutujici z Holandska, kde jiz 5 let ziju a pracuju.
Chtel bych vam vsem poprat pevne zdravi a hlavne abyste zustali mentalne silni a vyrovnani v techto dnech.
Ja sam jsem zde stovky kilometru od rodiny, mam jen par dobrych kolegu z prace... polaci, cesi, rumuni...
Nyni pisu ve stavu podnapilem, a pred par dny jsem mel panicky zachvat, a z tohoto duvodu bych chtel zduraznit dulezitost
mentalniho zdravi. Ono to nakonec nemusi byt koronavir, ale podlomena psychika ktera vas semele. Ja se snazim byt informovany,
ale zaroven nevenovat presprilis casu cteni zprav, a ruznych predpovedi a analyz, protoze to je jako mor. Media se snazi vyzdimat
toto tema do posledni kapky, a kdybychom se tim vsim meli zabyvat, tak se nejeden z nas zblazni.
Ne ze bych se na ten problem chtel divat ruzovyma brylema, ale je treba videt jakesi svetlo na konci tunelu, a take prijit na jine
myslenky, zajit si na prochazku, podivat se na film, pohovorit s kamarady, proste nepropadat v totalni negativitu.
Sam se preventivne dopuju cesnekem, beru vitamin c v davkach 2-6g/den, dnes jsem si k tomu dokoupil koenzym q10
ale musim se priznat, ze obcas jedine vychodisko je alkohol.
Myslite si, ze je to az takovy problem, dat si 3,4 piva (ne kazdy den) ? Opravdu je to jedna z mala veci, ktera dokaze uvolnit jakousi
krec, ve ktere se ted obcas nachazim. Vim ze to neni optimalni, ale holt kazdy delame co muzeme. Jinak pokud mate nejakou radu, at uz jde o posileni imunity nebo psychiky, velmi to ocenim.
Zdar a silu![/quote:o47fgkbr]
Tak celkem i dovedu pochopit důvody které vedou lidi k chlastu nicméně je to právě neznalost problematiky která je vede právě jenom k tomu chlastu nebo drogám i když existují bylinné preparáty, nebo přímo byliny které tlumí psychiku minimálně stejně dobře, nebo ještě lépe. Navíc z mnoha směrů podporují imunitu a orgány hlavně