Danys píše:
Dobrý den, tak jsem ještě několikrát provedl krkací test (i po hodině bez reakce), také test s Betainem HCl kdy jsem něco pocítil až po cca 5 kapslích (1 kapsle obsahuje kolem 400 mg, jsou vyráběné podomácku). Už asi měsíc a půl užívám Betain HCl a pálení žáhy mě potká opravdu zřídka, nicméně za žádnou cenu se nemůžu zbavit neustálého říhání v intervalu každých 10-15 min. Dnes jsem prováděl 3. den po sobě očistu žaludku a voda již byla úplně bezbarvá s příměsí bílých chuchvalců a hlenu. Vyzvracel jsem více než jsem vypil, na závěr jsem jen velmi lehce ucítil žaludeční kyseliny, ale žádnou hořko-kyselou chuť. Nicméně ani úplně prázdný žaludek nezabránil tomu, že jsem si asi do minuty říhl. Nenapadá vás, co bych ještě mohl vyzkoušet? Z dalších problémů, co mě trápí, je to dlouhodobé mírné akné, časté zahlenění, ucpaný nos a poslední dobou nesnášenlivost některých potravin (tofu, tempeh, ryby v konzervě, česnek...), kdy mě po nich tlačí žaludek a špatně se mi tráví. Jinak mám ale stolici pravidelnou, a myslím, že co se týče konzistence, tak také ok. Ph moči i slin v normě. Mohly by být tyto projevy spojeny například a se špatnou funkcí žlučníku? Žádné bolesti na pravé straně nepociťuji. Jediné, co mi aspoň na chvíli od říhání pomohlo byla cca 2 hodinová procházka.
Předem díky za odpověď,
Danys (27)
Spíše bych se soustředil na tenké střevo, odbourání stresu a vymlácení šmejdů z žaludku. Můžete vyzkoušejte lichořeřišnici, ta dovede i zlatého stafylokoka, nebo dračí krev ta umí zlaťouše taky a navíc umí i helicobactera.