Chápu, že s tím mi asi nikdo neporadíte, ale napsat to sem můžu.
Už před 2-3 týdny jsem měla sklon k bolesti v krku, pokud jsem se přetáhla nebo prochladla, s teplotou max 37,1. Prostě nic významnýho, jen jsem si tak říkala, že jsem docela chcípák.
Před cca 10ti dny na mě v obchodě zakašlala z metru ženská (bez roušky). Snažila jsem se dávat si pozor, ale vyskočila na mě zpoza rohu.
Před cca 6ti dny jsem ale začala v noci kašlat což je u mě neobvyklé, nejsem kašlací typ. Ale teplotu jsem neměla. Jak mě to vylekalo, tak jsem si naordinovala uplný klid, smoothie, Cčko, čagu.... a na 2 dny to přešlo. Tak jsem si myslela, že asi moc hysterčím a zase byla dnes trošku aktivní. A prochladla... a už zase občas zakašlu, mám 37,2 a cítím, jak se o mě něco pokouší.
Jako působí to na mě jako uplný nic, který bych kdykoliv jindy přechodila a neřešila.
Jenže za stávající situace a s ohledem na to, že takhle se projevující onemocnění jsem ještě neměla (že bych z ničeho nic začla kašla, normálně kašlu jen pokud mám předtím virózu s 39 horečkou), tak si nejsem jistá, jestli nejsem jeden z těch šťastlivců, co to maj skoro bez příznakový.
Kdybych mohla, tak se nechám otestovat, ale žiju v zemi, kde to soukromě nejde (a nebo jde, ale asi za 12 tis. v kč.
)
Obávám se že bez testů to není jak zjistit, sice jsem někde zahlédl informaci že poměrně spolehlivě se dá diagnostikovat již celkem vážnější stav kdy prostě provedete nádech, zadržíte dech a pokud to dáte méně jak deset vteřin neměl by člověk na nic čekat a mazat do špitálu. Každopádně nejde o nic oficiálního, ale teoreticky by to fungovat mohlo. Běžný zdravý člověk dá v pohodě 30 vteřin a mladší podle mě nad minutu pokud má plíce v pořádku.