Jednorazovy_Nick píše:
COVID-21 NEEXISTUJE, ZA COVID-19 "ELITY" VYDAVAJU OBYCAJNY EXOZOM (nasledok zanesenia toxinmi, neprenosny), ABY SI ZAISTILI NEUSTALE "FAKE" POTVRDZOVANIE PRITOMNOSTI V SKUTOCNOSTI NEEXISTUJUCEHO COVID-19 V TELACH ZANESENYCH STARYCH A MLADYCH LUDI, A TAK MOHLI MAT FALOSNY DOKAZ PRITOMNOSTI COVID-19 U POPULACIE A Z TOHO POTOM ROZNYMI SPOSOBMI TAZIT.David Icke o tom hovori po komunikacii s doktormi zo "zapadu" (USA, Spanielsko, Taliansko, Nemecko... Toto video dava uplnu logiku, myslim ze nikto z vas nebude mat tomu co vytknit a spadne vam brada....
Video so slovenskymi titulkami...
https://www.mojevideo.sk/video/31fc0/co ... virus.html Tenhle odkaz co poslal Jednorazovy_Nick je pouze 20 minutový výstřih z 2 a půl hodinového videa natáčeného 6.4.2020, které bylo cenzurováno a předpokládám podle toho co jsem se namátkou díval že stále je. Tady je kdyžtak odkaz na český překlad prozatím 45minut ve třech částích:
https://d.tube/#!/v/humanrights2030/QmU ... JR2XSzyUMc který se pomalu doplňuje a předpokládám, že bude časem kompletní (jelikož cenzurovat dtube je mnohem složitější), ačkoliv tedy začíná od 3 minuty xD ale tak nedivím se, koho zajímá představení Davida Ickeho - "konspirační celebrity"
... Pokud by jste někdo chtěl hned to 2 a půl hodinové video v originálním znění, tak mám v PC, stačí mi napsat SZ a já to kdyžtak někam uploadnu.
Každopádně ať už je všechno co tam zazní pravda nebo ne, podle mne je mnohem důležitější vymyslet způsoby a na těch začít preventivně pracovat, abychom se fakt nedostali do bodu o kterém Icke a spousta dalších mluví (tedy povinné očkování, rizikové 5G,čipování, sledování, omezování lidské svobody atd atd...) případně jak už jsem tu také pár příspěvků výše zmiňoval, vymyslet zemi, která se tomuhle bude bránit zuby nechty a odtamtud fungovat. V obou těchto ohledech mám asi jako mnozí znás mizerné znalosti, tedy znovu prosím o rady či nápady, pokud někoho tedy napadají, přecijen se jedná o naše zdraví i zdraví těch co přijdou po nás a prevenci bych zde určitě nepodcěňoval...
Když se totiž člověk zamyslí nad tím, že je schopná půlku civilizovaného světa uvrhnout do ekonomické krize,domácího vězení a spoustě dalších "opatření" , informace o šíření jakéhosi viru o kterém doteď vlastně neví skoro nikdo nic, jelikož každý tvrdí něco jiného, tak je fakt na pováženou, co může přijít příště...