Menma21 píše:
Lubo sucha hladovka to je preto lebo nepiješ vodu, ak už to vážne nevieš vydržat odporúčam skor kupel alebo ak je vlhko po daždi tak byt von.. pri najhorišom klystír.. ja som sám bol na hladovke a menil som to.. suché hladovanie mi pomáhalo ked som mal väčšie pocity hladu zbavit sa ich.. proste zahna hlad a aj myšlienky nan z velkej časti.. ale zato na vodu som myslel dost.. Par dni som išiel klasicku hladovku a potom som 12 hodin nemal potrebu piť tak som si povedal že skúsim 1 dnovu suchu hladovku to šlo v pohode.. neskor som skusil 2 dnovu tiež na tom istom pôste.. šlo to v pohode len problem bol zaspať.. aj tebe odporučam začat 1 dnom a potom 2 či 3 dnami.. viac je podla mna celkom extrém a osobne mi to už pride kontraproduktívne .. či už v zmysle vydržat na tom pôste ale aj z liečebneho hladiska neviem..
Mam za sebou 2x 84hod suchu hladovku X rokov dozadu. Osobne som nespozoroval ucinky ine, nez akoby rozsirenie vedomie POCAS hladovkyx ktord sa skoncilo jej ukoncenim.... Nepomohlo mi to ani s luoinami, ani s ekzemom (ktory uz ale nemam, s najväcsou pravdepodobnostou vdaka dennemu uzemnovaniu).
Nechcem hejtit hladovky, ja len to, ze
V PRVOM RADE SA UZEMNUJTE, LUDIA....UZEMNENE SU VSETKY ZVIERATA ZIJUCE V PRIRODE. SU SPOJENE S "MATKOU ZEM"....
NO A HLADOVKU MOZTE PRIDAT K UZEMNOVANIU.....A NIE NAOPAK.... (!)...