Xion píše:
Cize, aj oni spolupracuju na podvodoch, nahodni youtuberi, co maju dalekohlady (ktore niesu vobec lacne, taky spaz vyjde na niekolko tisic eur). Cize mozno im ich zafinancovala NASA, a podplatila ich, aby robili take videa... chapem. Dobre, ako uznavam, ze je to teoreticky mozne, takze ako dokaz sa to neda pouzit. Lenze... keby to tak bolo, tak by na youtube boli aj videa, ktore to vyvracaju, lebo, predsa by sa nasli aj nepodplateni youtuberi s vlastnymi dalekohladmi, ktori patraju po pravde. Keby niekto zeditoval video, a ziadna ISS by tade neprelietala, na youtube by boli dva druhy videi... jedny od podplatenych ludi. A druhe od nepodplatenych. Cize, tvoja teoria ze vsetky videa su podplatene a fake, nesedi.
Cize podla teba, by som mal plytvat svojimi prostriedkami ,a cestovat za takym youtuberom osobne, ze mu neverim tie videa? Len preto, aby som Tebe dokazal, ze je to real? Ale vies, ze pre mna to je strata casu, lebo viem, ze je to real, a ze zem je gulata. Ja to nemam dovod robit. To ty by si za takym youtubeom mal ist, nowocayn, ked sme uz pri tom. Ale tu sa jasne ukazuje, ze ty to nebudes robit, aby ti to nahodou nevyvratilo iluziu, v ktorej zotrvavas. Ty si v opozicii, stale to nechapes. Oficialna teoria je ta vedecka, a tej aj veri vacsina ludi (ak neratas nabozenskych ludi, tak z neveriacich je to asi tak 99% veri gulatosti zeme, a 1% su plochozemci). TO ZNAMENA, ZE AKO OPOZICIA, TY MUSIS INVESTOVAT PROSTRIEDKY, ABY SI TO POVYVRACAL. ty mas ist za tym youtuberom a dokazat mu, ze je to podvod, stale to nechapes? Inak tej svojej teorii neurobis ziadnu reklamu, tymto filozofovanim o nicom, a nic nerobenim. Ale je to tak, ako som pisal... kazdy flat earther ked robil pokus, strapnil sa v priamom prenose pred ostanymi, pred sebou, a aj pred svetom, kedze to bolo potom ako video zverejnene.
Kym nepojdes za tym youtuberom a nepovies mu, ze je to podvod, a ze chces byt pri tom, ked robi experimenty s dalekohladom ako flat earther (kazdy vedecky zalozeny clovek, ta pozve velmi rad ako flat earthera, lebo zle sa na to pozera, ked je clovek takto uhlupeny, takze kazdy pozorovatel hviezd sa s tebou rad podeli o vysledky a overenie experimentu). Lenze flat eartheri su vzdy pokakani to robit, lebo sa boja. Su plni strachu a neistoty, ze by sa mylili, tak hladaju dovody, preco nie, aby zotrvali vo svojej viere.
Flat earth je ako nabozenstvo, nowocayn. Fanaticka viera, zaslepena. Ty iba veris. Nemas ziadne dokazy. A tak ako kazdy fanaticky veriaci, faktom ktore ti ukazuju, ze sa mylis, sa vyhybas (bojis sa ich).
- Xion, YouTube je PLNÝÝÝ videí S HLAVOU A PäTOU, ktoré poukazujú na realitu ohľadom Zeme, hviezd, planét, NASA, atď, atp.......... Len vieš v čom je problém ? YOUTUBE (ale aj GOOGLE) sú z dôvodu "prebúdzania sa ľudí" nastavené tak, že tam HODNOTNÉ video poukazujúce na množstvo dôkazov o tom o čom tu celý čas píšem, TAKMER NENÁJDEŠ............. Pretože vo vyhľadávaní uprednostní LEN A LEN také videá, ktoré ZOSMIEŠŇUJÚ všetko ohľadom plochej Zemi a ohľadom vecí, ktoré s ňou súvisia........... Preto je ŤAŽKÉÉÉÉ sa k nim dostať............ NESMIEŠ vyhľadávať podľa relevancie, inak sa nedopátraš...........
- Kde tvrdím, že máš cestovať za YouTuberom ktoviekam ? Xion, VYKAŠLI SA na to ISS nahraté na kameru......... Ak toto berieš ako hlavný dôkaz letov do vesmíru a guľatej Zeme, tak od neho upusti a hľadaj...ďalšie...."dôkazy"....
- V akej ilúzii zotrvávam ? V ilúzii som zotrvával 30 rokov..... Vedome možno 24 rokov (dajme tomu od veku 6 rokov)........ Nemám tej najmenšej pochybnosti o tom, že Zem je plochá, Slnko a Mesiac sú mnohonásobne menšie než naša plochá Zem, atď......... Xion, narovinu ti píšem - MÁM NULOVÚ POCHYBNOSŤ.... A pritom ja som človek, ktorý je pochybovačný AŽ-AŽ.
- Oficiálna veda je "NOVÉ NÁBOŽENSTVO", ktoré sa tvári, že je VEDECKÉ, a teda RACIONÁLNE, DOKÁZANÉ.... Lenže to nie je pravda, VEDA je totiž ZMANIPULOVANÁ v mnohých ohľadoch...... Mimo bludov o vesmíre a "Zemeguli" spomeniem aj bludy o tom, že cholesterol z potravy (nasýtené živočíšne tuky) škodí srdcu, potom ďalší VEDECKÝ BLUD hovoriaci o tom, že muž by mal ejakulovať minimálne 20x mesačne aby predchádzal rakovine prostraty (pritom pravda je taká, že čím častejšie muž ejakuluje, tým BOHUŽIAĽ viac zdravého rozumu stráca....), a mnohé iné........ TOTO POSTAVENIE OFICIÁLNEJ VEDY JE ZNEUŽITÉ, Xion.
- Xion, si NA OMYLE............ zožeň si Nikon CoolPix P1000, a SÁM sleduj hviezdy a planéty........... ŽIADNE CGI ANIMÁCIE ČI PHOTOSHOP OBRÁZKY............. Hviezdy a planéty by sa mali podľa všetkého nachádzať V TEKUTOM VESMÍRE. Tekutý vesmír sa nachádza buď už za prvou kupolou (menej pravdepodobné) chrániacou našu Zem, alebo medzi druhou a treťou kupolou (viac pravdepodobné).
Slnko a Mesiac sa nachádzajú buď pod prvou kupolou, alebo medzi prvou a druhou kupolou. Ak prvá kupola má schopnosť dokonalo prepúšťať nie len Jas slnka a Mesiaca, ale aj ich teplo a zimu.