zvedavy píše:
Zbytocne tu davas obrie pismena a smajliky a neviem co, aby si ukazal "sokujuce" odhalenie. Uz to mas zodpovedane v samostatnom topicu. Islo len o tekuty kyslik.
Navyse, posledne video je zlozene z DVOCH ROZNYCH startov rakety, ktore od seba deli nejaky cas. Aka je realna sanca, ze pri dvoch falosnych studiovych nahravaniach na rovnakom mieste vyfuku dvoch roznych rakiet sa objavi mys??? Nie je pravdepodobnejsie, ze sa na tom istom mieste rakety v rovnakych podmienkach obvykle ukaze rovnaky fyzikalny jav - v tomto pripade tekuty oxygen?
Nič si nepochopil......... OBLUDNOSŤ SATANISTOV SIAHA AŽ TAM, ŽE ONI V TOM ŠTÚDIU (z ktorého pochádza záber) DALI MYŠ NA RAKETU ZÁMERNE, PRETOŽE SI ROBIA OBROVSKÚ P*ČU Z ĽUDÍ.......... Poupravím sa - SATAN (čiže temná energia) sa vyslovene smeje ľuďom do očí, v našom svete (Zem) sa prejavuje cez ľudí (cez jeho vyznávačov), a tí (PLNE pohŕdajúci bežnými ľuďmi) tam dali myš/potkana.
SOM SI VEDOMÝ, ŽE AJ PRED 5 MESIACMI BOLO VIDEO S MYŠOU NA RAKETE. Keď som si to včera vnoci všimol (že Falcon9 nebol prvý prípad čo sa myši týka), VŠETKO MI DOŠLO....... Nejde o žiadne nedopatrenie..... Prišlo mi KRAJNE NEPRAVDEPODOBNÉ, žeby nemali priestor zabezpečený proti prítomnosti myši, nešlo mi to do hlavy...... Ale keď som vzhliadol aj to 5 mesačné video, došlo mi to........... Toto je vyslovene satanské totálno-nízkovibračné vysmievanie sa z ľudí......
Vo videu (hlavne toho z Falcon 9) LEN SLEPÝ NEVIDÍ, že je to MYŠ, pretože NIELENŽE MÁ UŠI KTORÉ SÚ CELÝ ČAS ROVNAKÉHO TVARU, ALE JASNE VIDNO POHYB NôH A ZRETEĽNÝ ŠTÝL "CHôDZE" MYŠI/POTKANA (bude to potkan)....
ZVEDAVÝ, presne z takých ako si ty si robia PRDEL...............
Spomeniem dva dôvody, prečo si naletel tomu, že sa jedná o tekutý dusík........
1. DôVERUJEŠ VESMÍRNYM ORGANIZÁCIÁM.
2. VIEŠ, ŽE JE NEMOŽNÉ, ABY MYŠ/POTKAN SA OMYLOM (keby si začal byť skeptický k dôvere voči vesmírnym organizáciám) DOSTALI NA DVE RôZNE RAKETY, A TO PRI ICH SNÍMANÍ PRE VEREJNOSŤ - INAK POVEDANÉ, TAK TOTÁLNE NEPROFESIONÁLNY PRÍSTUP PRI KAMUFLÁŽI JE VYSLOVENE NEMOŽNÝ - A TO TVRDÍM AJ JA.
Ono ešte horšie než to že je ľudstvo klamané ohľadom letov do vesmírov (o tvare Zeme sa teraz nebavíme, riešime lety do vesmíru) je to, že ľudia okolo Muska robia nejaké PODIVNÉ POHŔDAČNÉ RITUÁLY (nazvime to "prvý apríl po Satansky"), kde vypustia myš/potkana na malý model rakety (načo veľká, keď je to len v štúdiu ?), A BAVIA SA NA TOM, PRETOŽE V ĽUĎOCH (ktorí si to všimnú) VYTVÁRAJÚ ROZTRIEŠNENOSŤ TYPU "Jebe mi a vidím tam myš ? ... Nie nie...to bude určite ten tekutý dusík...."....
ČO TO ZNAČÍ ? LEN JEDINÉ, ĽUDIA..... VO VEĽMI BLÍZKEJ BUDÚCNOSTI NASTANÚ NAJVäČŠIE ZMENY NA SVETE - ZOSNOVANÉ ELITAMI..... TÝM ČO TERAZ ROBIA (a FAKE vermísne programy sú dielom elít) DÁVAJÚ JASNE NAJAVO, ŽE V TOMTO ČASE UŽ SI MôŽU VYSLOVENE ROBIŤ "HRUBÚ POHŔDAČNÚ SRANDU Z DôVERČIVÝCH OVIEC".........
ZVEDAVÝ, vsádzajú na psychológiu, na nič iné............ TY (ako aj 99% ľudí) AUTOMATICKY ZAVRHNEŠ NIEČO, ČO JE BUĎ KRAJNE NEPRAVDEPODOBNÉ, ALEBO AŽ FANTASMAGORICKÉ.............. Lenže ty si neuvedomuješ, že PRESNE O TO IDE.........
TAK AKO VLÁDCI TOHTO SVETA UŽ NEVEDIA ČO "OD DOBROTY" (satanistické rituály, vraždenie detí, znásilňovanie a mučenie detí), TAK TÝMI NAJZVRÁTENEJŠÍMI SPôSOBMI SI ROBIA SRANDU Z ĽUDSTVA......... PRETO TÁ MYŠ/POTKAN.................
BEŽNÝ ČLOVEK SI POVIE "NEMOŽNÉ, JE TO NA MILIAAAARDUUUUU PERCENT TEKUTÝ DUSÍK, PRETOŽE NIEČO TAKÉ SA STALO AJ PRED 5 MESIACMI, JE NEMOŽNÉÉÉÉÉÉÉÉ, ABY DVA KRÁT SPRAVILI TAKÚ CHYBU S MYŠOU/POTKANOM V ŠTÚDIU !!!!!"............................. ÁNO, JE TO NEMOŽNÉ V PRÍPADE, ŽE BY TÁ MYŠ/POTKAN CHODILA PO RAKETE NEDOPATRENÍM...................... LENŽE FÍGEĽ JE V TOM, ŽE ONA TAM NEDOPATRENÍM NECHODILA........NECH SA TO ZDÁ AKOKOĽVEK FANTASMAGORICKÉ (A ONO TO AJ JE !!!!!!!!!), AŽ DO TAKÝCH OBLUDNÝCH ROZMEROV SIAHA ZVRÁTENOSŤ "ELITY"...............