Zdravím ďakujem za odpoveď, tak obvodná na moje prekvapenie nič nenamietala a dala mi výsledky aj keď asi tam toho moc není, no pridám to tu.
Příloha:
O1.jpg [ 57.55 KiB | Zobrazeno 9399 krát ]
Příloha:
O2.jpg [ 66.61 KiB | Zobrazeno 9399 krát ]
Neviem čo znamená ten kreatinin hraničný. Každopádne tie biele krvinky su riadne mimo.. bud vysoké alebo nízke a Leukocyty celkovo na spodnej hranici, v minulosti často pod hranicou. Červene krvinky pod hranicou Hemoglobín tiež na spodnej hranici, čo to može znamenať ? Ak by som sa mal riadit logikou optima tak málo čo sa tej logiky drží.. všetko je viac menej rozladené.
Citace:
Měď nízká, ceruloplasmin nízký, homocystein zvýšený.
To je celkom zvláštne, nehodí sa to ani na under ani na over methylatora či ? Pri nizkej medi býva nízky aj homocysteín, naopak ak by mal byt vysoký homocysteín tak by som mal mat zrejme toxicitu medou alebo optimum ja som pod.
Citace:
- podpořit tvorbu ceruloplasminu
- Akým spôsobom sa to dá ?
Citace:
vyhýbat se citrátům
Mám doma citrát horčíku, občas si dám tak 1-4 gramy možno tak 1-3x do týždna, mam prestať ?
Citace:
Vůči větším dávkám syntetického vitamínu C být opatrný.
- Je pravda že poslednu dobu som ho užíval viac, je možné že by to mohla byt pričina nízkej medi pripade ceruloplasminu?
Citace:
Co se týče zvýšeného HCY, stálo by za to udělat rozbor dostupnosti B vitamínů, otestovat reakce na různé formy B6, B9, B12 a když tak pak brát nějaký umírněný B-komplex a k tomu B6/B9/B12 ve formě, po které se člověk cítí lépe.
Myslím že žiadne negatívne reakcie na B vitamíny nemám, skusil som methylfolát a necitil som žiadnu zmenu psychicku. Uzkosť som zatial žiadnu nemal takže pri uzkosti posudit neviem, dávka bola 400 mcg Možem skusit aj 2 dávku ale ako hovorím reakcia bola neutrálna. B12 som tiež skusil jednotlivo velku dávku a v pohode. Niacín tiež skor neutrálne možno mierne relaxujúce mi to pride. B6 som ešte netestoval mám pyridoxín nie p5p, Inakšie mam B-complex s pomerne slušnými dávkami a tiež som nič nepozoroval, je pravda ale že teraz som to kvoli vysledkom vobec neužíval žiadny B až po testoch minulý týžden som skusil B9 a B12. Sny si moc nepamatám ale nemožem povedat že vobec neviem čo sa mi snívalo.
Chcem sa spýtať, je možné že ta meď nejak spôsobovala mozgovu hmlu? Alebo problémy s psychikou? Teda ten nedostatok myslím. Cholsterol mam tiež nad hranicou, ale tu by trebalo ešte pomer HDL k celkovému no to možno neskôr, ten cholesterol može niečo indikovať ? Moc vážne to neberem, skor je to lepšie ako mat pod hranicou. Jedávam často tuky, može to značit že telo nevie dobre hospodáriť s tukmi ? alebo ma problem s metabolizaciou ?
Otázka je čo dalej, ak neni problém v methylacii a nemam ani toxicitu medou, tak ked to zrovnam všetko bčkami a medou tak potom čo?
Každopádne dakujem za pomoc.