Prišiel som na to, čo to mám na čele za "vyrážky".... Sú to MÍLIE.........https://www.medaprex.sk/magazin-krasy/p ... milie-a761Nie je to žiadne akné. Proste som si roky nerobieval žiadny peeling (nepovedali by ste, čo?), mám asi trochu prebytok androgénov (totiž aj to môže byť príčina mílii u dospelých mužov), používal som celé roky na tvár olivový alebo kokosový olej (čo mi oblasť čela ešte viac zmastnilo) "jedno s druhým a tretím" a mílie sú tu.
Podľa všetkých článkov sú mílie ÚPLNE NEŠKODNÉ, akurát sú neestetické.
Pôjdem ku kozmetičke (prvý krát v živote), takej, ktorá mi ich odstráni, a potom vhodným staraním sa o pleť (prírodné krémy, ale nie na báze olejov, skôr na báze gélu.......pravidelný peeling......občasné nanesenie ananásovej šťavy na tvár (samozrejme opatrne pri očiach).....) a s najväčšou pravdepodobnosťou budem mať konečne pleť hodnú tomu, ako príkladne sa starám o svoje zdravie. Presne ako som si myslel, nie ideálny stav pokožky na mojej tvári neznamená, že mám nejaké skryté "toxíny" v tele (to by nebolo možné pri mojich detoxoch, uzemňovaní, atď...), je to záležitosť čisto týkajúca sa len kože, jej zlej respirácie, fatálneho upchatia pórov (hlavne na čele, ale našťastie nie sú čierne, len svetlohnedé)....