mirutko píše:
Dobrý deň pán Jaroslav, prosím vás... Mám dlhodobý problém s nízkou tvorbou HCL, vyskúšal som už naozaj všetko možné, čo som našiel tu na fóre alebo vedla na upramene. Na záver som si nechal MMS + HCL ako aktivátor (myslím, že to je od Pala VMS) Najprv len tak občasne 2-3x denne po 5-6 kvapiek všetko ok a min. týždeň som začal 8-10 hod. každú hodinu 5 kvapiek tzn. dostal som sa až na 50 kvapiek denne. Tým, že kyselinu doplnam externe, tak je v žalúdku chaos, čo sa týka množstva hcl, kedže sama sa tvorí minimálne. Skúšal som to už aj tak, že vypijem samotný chloritan, počkám kým zreaguje s odpadovými kyselinami a doplním HCL vo väčšom množstve, pretože aj tak by som ju tam musel dať, čiže čo najviac. Cítim, že telo jej potrebuje veľké množstvo. Občas som cítil nevolnosť, ale nič tragické. Zmizlo akné, viac energie, takmer žiadne hlieny sople atd. proste cítim, že to neskutočne zlepšilo imunitu, no na druhej strane mám pocit, že ešte viac vyplo tvorbu HCl, absolutne mi netrávi, tú kyselinu možem liať do žalúdku a akoby ju telo spotrebovalo niekde v tele a nie v žalúdku. Spomínali ste pred x rokmi, že keď ste skúšali s kamošom prvý krát kúru MMS, tak kamoš musel prestať, lebo bol neskutočne prekyslený. Spomínali ste aj to, že automaticky ak je telo prekyslené, tak v žalúdku nie je HCL a opačne. Skúste mi prosím podrobnejšie vysvetliť ako sa chová HCL v tele. Odstranuje odpadové kyseliny z tela, ale sama by nemala prekyslovať. Súvisí to s odtraňovaním bordelu z tela ? Používa telo HCL na čistenie ? Prosím vás, skúste mi túto oblasť podrobnejšie vysvetliť, lebo mám pocit, že mi tu niečo uniká. Ďakujem vám !!!
Mimo vlastní trávení HCl spouští i tok žluče a pankreatických sekretů a dále zametá odumřelé a vadné buňky v celém těle. Prostě je rozštěpí stejně jako jiné bílkoviny na aminokyseliny a vytvoří z nich tedy nový stavební materiál pro tvorbu nových nepoškozených buněk.