Čaute. To, že covid-19 je vymyslený vírus a nič neohrozuje naše zdravie v tieto dni viac než tomu bolo pred rokom (možno s výnimkou 5G, ale pokiaľ viem, tak zatiaľ v našich krajinách nič...), vie stále viac a viac ľudí. Ale ja som v šoku, že v autobuse som skoro vždy jediný, kto nemá rúško ani na tvári, ani na krku (mám ho odložené v "taške cez plece"). Rúško v autobuse nenosím už asi mesiac a pol. Prečo sú ľudia také hlúpe ovce ??? Čoho sa boja ??? ...... Občas sa stane, že keď ma niekto vidí v buse bez rúška, dá si dole rúško aj on (niekedy muž, niekedy žena). Ale je to len občas. Možno polovica ľudí vie, že covid-19 je fake, ale aj tak si paria svoje ksichty v tých horúčavach pod rúškom. Niektorí hlupáci dokonca aj s nosom pod rúškom. Som v šoku, keď občas vidím nejakého "gangstra", ktorý keď nastupuje do busu, poslušne si nasadí rúško a dá si ho aj na nos. Ja nie som žiadny gangster, nebil som sa asi 15 rokov, mojej tváre sa nikto nezľakne (lebo vyzerám prívetivo), a včera som nastupoval do autobusu (chodievam len autobusom, električkou a vlakom prakticky vôbec), pričom spolu so mnou nastupovali aj revízori (poznám ich z videnia, vedel som že nastupujú). Rozmýšľal som na zastávke že "...Dať si rúško, či nedať, keď nastupujú aj revízori ?...".... Po asi dvoch sekundách rozmýšľania som sa rozhodol si ho NEDAŤ. Kontrolovali lístky, skontrolovali mi platný mesačník, nemal som rúško, a ani slovo mi nepovedali, ani krivo na mňa nepozreli (oni rúška na tvárach mali).
Ako je to s vami ? Nosíte rúška v autobusoch, v električkách, vo vlakoch ? Ak áno, tak preto lebo veríte že sa môžete nakaziť alebo byť roznášať fakeového covid-19 ? Ak nosíte (z akéhokoľvek dôvodu...), tak len na ústach, či aj na nose ?
_________________ Od 13.8. 2020 tu uz nikdy nepridem (teste sa). Idem sa pokusit zachranit svoj zivot - psychika ma dava prilis dole.... Som sklamany ZO VSETKEHO, bohuzial.
|