jurajjuraj píše:
jak je to vlastne s tim ph? nejspis kvuli dlouhodobemu stresu + jedne vetsi stresove situaci mi vyplo traveni, zhruba tyden sem nejedl nic ( pokud nepocitam treba 3 lzicky polevky v poledne a vecer treba banan ) , vaha zacla jit dolu, dostal sem se nejspis do zacarovaneho kruhu kdy mi nervy pracovaly protoze sem nevedel proc tolik hubnu ( celkem uz kolem 20kg ale predtim sem mel nadvahu ktera uz i me zacinala prekazet, vysetreni mam vse mozne udelane a vse bez problemu, ted zkousim jeste kraniosakralni terapii ) , tak sem k tomu pridal i odkyseleni, pouzivam sodu s citronem po ranu a pres den odkyselovaci caje, zeleninu, ovoce, a ted k tomu PH, chapu dobre ze pokud se odkyseluju tak ph moci pujde tezko k tem hodnotam nad 7 ? pokud vypiju odkyselovac tak prece se ta kyselost vylucuje tim mocem, tzn ze treba ted ve 12h sem nameril 5,9 ale dneska nic nejim, jen rano soda a ted behem dopoledne 2 odkyselovaci caje, protoze pokud by mi o po tom slo ph treba nad tech 7 tak by to, z meho amaterskeho pohledu znamenalo ze bud neni co odkyselovat nebo ty pripravky neodkyseluji, chapu to dobre ? nebo mam treba te sody vzit tolik ze se proste nad tech 7 musim dostat? protoze treba kdyz jim ( jo uplne idealni to slozeni neni ale je te zeleniny, za posledni 2 tydny, mnohem vic nez sem snad snedl za posledni roky) tak se mi ph dostane i pres tech 7,5 a k veceru zas jde dolu
k tomu tak 4-5x tydne delam koupele, doporucovane Jardou 30g+30g+30g, a stridam to s magneziovou koupeli a odkyselovaci koupeli z DM ( tam bylo ph vody kolem 9 )
k tomu traveni, prvni test kvasinek dopadl tak ze se tornado tahlo behem 5 sekund az dolu, na to sem zaradil kokosovy olej, grapefruitove jaderka, kefirovou houbu, probiotika, omezil pecivo a snad uplne vynechal sladke - cukry v nekterych jidlech moc neovlivnim - pokud bych teda nepresel na uplnou protikvasinkovou dietu, dalsi testy uz dopadaji o hodne lip ale je mi jasne ze to je treba udrzovat
krkaci test- krknuti zadne, takze pred jidlem betain HCL 650mg, po jidle pangrol a i stolice se zacina upravovat, pokud vynecham pangrol tak se stolice vraci k te spatne, ktera vypada ze s ni nekdo neco vytrhaval, neni hladka a je velke mnozstvi
na dychani frolov + bez neho kdyz si vzpomenu tak dychani do bricha
dale do jidla pridavam kren, cesnek, + lzickuju ostropestrecovou kasi hustou od dedkakorenare, a kazdy den melu lzicku ostropestrece od Jardy, cerstve pred pouzitim
Pokud hubnete nemá pomalu cenu to pH ladit protože v tuku je tolik bordelu že když ho spalujete automaticky se rozhodí kde co. Na uvedenou situaci bych mimo uvedené aplikoval něco na zklidnění tedy L-theanin, schizandru čínskou, ašvagandu, kopí CBD, nebo některé věci z lékárny třeba Novopasit, mučenka pletní, nebo Guajacuran. Předpokládám jak by si sedlo to rozrušení nervů do normálu polovinu potíží nebude vnímat, prostě zmizí.