Tamariška píše:
Vyzerá to pozoruhodne podozrivo, ale ako si predstavuješ že sa to deje? V každej krajine majú svojho zasvateného človeka /Matoviča, Mikasa/? a ten dostáva z nejakej centrály/?/ numerá, ktoré má predhadzovať verejnosti?
Asi som sa sekol. Nedošlo mi, že každý štát môže denne na internete zverejňovať 5-6x počet "nakazených" a "mŕtvych". "Návštevník" ma v tom o tých číslach pravdu. Tieto konkrétne čísla podľa všetkého nič neznamenajú. V každom prípade môj omyl vyplynul z toho, že som si to neprebral do hĺbky. Na rozdiel od inej veci, ktorou sa zaoberám už tri roky a o ktorej nepochybujem ani "za mak".
Idem teda vymazať tie obrázky, pretože nechcem šíriť blud, ani z mojej nedbanlivosti v tejto veci.
Zadal som si do googlu akékoľvek štvorciferné číslo, k nemu "covid", a našlo mi dva a viac prípadov z rôznych krajín, ktoré sa vzťahujú ku covidu a tomuto číslu. A inak to ani nemôže byť, keď tých možno 200 štátov denne (podľa "Návštevník") 5-6x aktualizujú (hoci FAKE údaje, ale predsa len) stav "nakazených" a "mŕtvych"..Požiadam však niektorých, aby tejto veci nezneužívali. Prakticky neexistuje človek, ktorý by s tým najlepším svedomím a vedomím hlásal dajme tomu 100 vecí , a všetkých 100 by bolo pravdivých. Niektoré veci sa dajú preskúmať tými najjasnejšími PRAKTICKÝMI metódami (napríklad tvar Zeme/resp. tvar vodnej hladiny oceánov, pohyb a približná vzdialenosť hviezd, pohyb a približná vzdialenosť Slnka, Mesiaca, fake dôkazy o vesmírnych letoch, atď), niektoré človek ani neskúma, a chytí sa to "pasce" v tom, že ich považuje za pravdivé. A to boli v mojom prípade tieto čísla. NIE SOM NEOMYLNÝ. Dôležité je, ŽE keď mi niekto povie/napíše že sa mýlim, tak to preskúmam, aby som si overil či sa mýlim alebo nie. "Návštevník" to urobil, ja som to preskúmal, a dávam mu za pravdu. Totiž môj omyl bol veľmi ľahko vyvrátiteľný, a ja som sa ho dopustil "z nadšenia a nepozornosti" pre "nové odhalenie", pričom som sa inšpiroval jedným prispievateľom na jednej českej stránke, ktorý podobné čísla (napríklad číslo 332 opakované v súvislosti s COVID pandémiu desiatky krát, a podobne) preberal v súvislosti s údajmi o "mŕtvych" či "nakazených" v súvislosti s "covid".
Cítim to ako svoje "zlyhanie"? PRE KRISTA PÁNA, NIE
Veď som sa tým zaoberal dva dni, a nešiel do hĺbky. Síce som sa mýlil v tom že je to "matematicky nemožné", a bolo to odvážne tvrdenie, ale bola to "rýchlokvaška". Mýlil sa tu každý z nás X krát. Niekto dva krát, niekto 5 krát, niekto 30 krát..... Niektoré tvrdenia sa dajú hneď vyvrátiť (napr. moje mýlenie sa ohľadom "rovnakých čísiel v súvislosti s covid-19 používaných viacero krát), niektoré sa nedajú vyvrátiť vôbec, akurát sa dajú napádať a zosmiešňovať, prípadne dá sa pokúšať vyvracať ich "kvázi dôkazmi", keď nepoznáme do hĺbky vec, ktorú zosmiešňujeme/negujeme. A hlavne, keď autority (emocionálna a mechanická viera) nás utvrdzujú v klamstvách.