[quote="Yushihara":1uasoabt]Film Nákaza jsem viděl a nejsem si jist v jakém kontextu ho zmiňujete nebo na co přesně z toho filmu narážíte.
Jinak jak jsem psal a vy vlastně také, samozřejmě určité %lidí řekněme 20-30% se nechá očkovat jen aby mohli chodit do práce a na zábavy, i když očkovat nechtějí. Pak tu budeme mít zhruba 60-70% lidí kteří nad tím mávnou rukou a nechají se očkovat a nebudou nic řešit. Ale těch mnou zmiňovaných 5-10% kteří to odmítnou úplně, s těma se prostě podle mě hnouti nedá. Těch důvodů, proč se s nimi hnouti nedá se určitě dá najít více, např Norimberský kodex, lidstina základních práv a svobod a ústava, doktoři také podepsali hypokratovu přísahu a určitě je spousta dalších věcí, o které se dá opřít, teď mám na mysli hlavně z právního hlediska. Ano práva se nám mohou změnit a i se to děje, ale na druhou stranu si myslím, že v těch zákonech je takovej mrdník, že dobrej právník si vždycky najde cestu když se v této problematice schází asi 5 druhů zákonů v jednom (evropské právo, české právo, norimberský kodex, právo na výhradu svědomí, myslím že snad i Benešovi dekrety, doktroská přísaha, listina práv a svobod atd...) to řikám jen jako absolutní laik, právník by šel určitě mnohem dál... Navíc povinné očkování "dává smysl" jen v případě, že chcete chodit do společnosti. Pokud ovšem do žádné společnosti nechodíte (ano pro někoho asi trochu nepředstavitelná záležitost, chápu) tak povinné očkování ani nedává smysl, když nemáte koho nakazit. To se dá pak možná dovést ještě trochu dále, tzn. že se pak budou možná moci scházet všichni neočkovaní s ostatnímy neočkovanými
tedy prostě kdokoliv kdo nemůže chodit do společnosti se může scházet s lidmi, kteří do společnosti také nemohou
Jen prostě všichni ti neočkovaní nesmi přijít do styku s těmi očkovanými, za to budou dost možná tvrdé tresty pro ty neočkované. No ale tak na soukromý pozemek vám stejně mohou jen ti co pozvete, tedy by to neměl být až takový problém... no a nebude to krásné, scházet se jen s lidmi, kteří to mají v hlavě ještě v pořádku?
[/quote:1uasoabt]
Ve filmu dostali naočkovaní náramek a mohli všude- obchody,zábava,úřady atd.
Jakmile je nařízen mimořádný stav tak bohužel můžou vše.Klidně vám vlést na pozemek,pokud vlastníte třeba penzion ,tak si ho mohou vypůjčit pro nemocné,prostě zájem společenský je nadřazen nad zájmy jednotlivce.Jakpak se asi znárodňovalo? A to nebyli jen komunisti,ale fašisti taky v Německu vesele znárodňovali.Majitelé fabrik se stávali jejich vedoucími,ale ty patřili státu.A to ještě nebyla válka.
Víte kde končila v Sovětském svazu inteligence,když měla nějaké výhrady vůči bolševismu?To bude vlastně fajn,tak budeme asi opravdu všichni pohromadě.Ale někde v lochu nebo v pracovním lágru.
Byla bych moc ráda,kdyby k tomu očkování-očipování nedošlo,třeba ne .