Alopat píše:
Dovoluji si vás upozornit, že ve vláknu o dezinfekčním činidle MMS/CDS máte nezodpovězenou otázku ohledně bezpečnosti vnitřního užívání této chemikálie. Co kdybyste se zdržel napadání účastníků diskuzního fóra, když vás čeká náročná příprava podkladů k obhajobě podávání průmyslového roztoku lidem, jež praktikujete.
Celá zem sa skladá z chemikálií, aj pri varení obeda prebiehajú chemické procesy, aj kuchyňská soľ je chemikália. A okrem toho ja nič nepraktikujem. Na rozdiel od Vás nikomu nič nedoporučujem, asi ušlo Vašej pozornosti že ja som práve napísal že na koronu asi CDS nebude účinkovať. Po mnohých rokoch kedy som MMS skúšal na sebe som si naň spomenul a zaujímal som sa či by bolo účinné na Covid-19, zarobil som si len pre seba a keď mi kamarát volal že idú do karantény som mu o tom povedal, on o MMS dávno vedel a chcel ho teda skúsiť, tak som mu dal dávku na 10 dní. A výsledok som napísal vo vlákne o CDS. Toť vsjo. Už sa ukľudnite, ja Vám ho neordinujem.
A Vy sa domnieváte že sem patrí politika? Mňa politika nezaujímala ani za totality ani teraz. Prvýkrát som mal ísť na voľby v roku 1976 a ani vtedy ani nikdy indy som sa žiadnych volieb nezúčastnil, žiaden politik mi nestojí za to. A celý čas žijem spokojným životom, stále sa mám dobre, vždy som mal všetko potrebné k spokojnému životu, aj vtedy aj teraz. Nikdy som nemusel žobrať, naopak, môžem pomôcť tomu kto má málo. Aj bez politiky.