Deane píše:
Ja neviem aké im robili testy, to nebolo to celoplošné testovanie, oni ich už minulú stredu testovali. Testovali ich vo firme, je to zahraničná firma. A užíval tak ako som mu nakázal, podľa návodu od pána Jardax, zarobené z 20 ml chloritanu, mala to byť dávka na 21 dní 3x10 aktivovaných kvapiek, ja som mu dal polovicu aby mal na 10 dní.
Ak by MMS nefungovalo na coronavirus, tak by nefungovalo na ziaden virus. MMS si nevybera, ktore virusy zlikviduje a ktore nie, nieje to inteligentna vec, alebo robot. Nici vsetky virusy, ku ktorym sa dostane, chemickou cestou, cize nemoze na jeden virus ucinkovat a na iny nie.
Problemom je skor to, si myslim, ze ked sa clovek vylieci prilis rychlo s pouzitim MMS, nevznikne mu imunita, takze teoreticky to moze na druhy den chytit znova, hlavne ked je okolo vela infekcnych ludi. Cize musel by to brat ovela dlhsie a asi celu dobu, kym bol v okoli s pozitivnymi. Preto hovorim, ze trebalo by poriadnu studiu, kde by sa sledovalo pri roznych davkach, postupoch atd, ako to zabera, a kolko toho treba brat, aby sa priebeh ochorenia len zmiernit, a vznikla imunita. MMS bude ucinkovat na koronavirus naisto, len treba naist spravny postup, a nedokaslat nieco, nejaku uvahu/suvislost. Rovnako pri HIV treba pouzivat specialne postupy, rovnako pri borelioze, aby MMS zastihol patogen tam kde je to potrebne. U coronavirusu bude treba nejaky specialny postup si myslim.