Áno, mapy sa kreslili a adekvátne tomu aj vyzerali a nemohli sa presnosťou rovnať s dnešnými mapami, že... Zaujímavé, že najpresnejšie mapy vznikli až snímaním z neexistujúceho vesmíru, kam sa nevieme dostať, ehm. Ale elegantne si sa vyhol mojej otázke - My guľatozemci tvrdíme, že svet vyzerá tak a tak, lebo vieme ísť kamkoľvek, letieť a overiť si to. Preto tvrdíme, čo tvrdíme.
Flatearthisti tvrdia, že nikto sa nikdy nedostane ku kupole. Nikto nikdy sa nedostane za Antarktídu. Nikto nikdy sa nedostane do vesmíru. OK. Na základe čoho tvrdia tieto veci, keď tam nikto nikdy nebol a nevidel to na vlastné oči? Ako sa táto informácia dostala ku Flatearthistom, keď sa tam nikto nikdy nedostal a Satan to tajomstvo stráži?
A znova: Kto strážil Antarktídu v staroveku, stredoveku atď? Ako dnes zabezpečíš stráženie Antarktídy, kto bude stáť s puškou 24/7 v mraze, aby nikto neodhalil pravdu, ktorá je už aj tak odhalená?
Kravina na kvadrát.
K tvojmu meraniu Šíravy, či čoho:
https://flatearth.ws/wp-content/uploads ... vature.jpgPodľa tohto obrázka by na Šírave, ktorá je dlhá 11km, bolo zaoblenie hladiny 2 metre. Ja to merať nepôjdem, ale keď sa Nick na to odhodlá, rád si pozriem výsledok. Každopádne v prílohe je fotografia troch tankerov, ktoré sa plavia blízko seba a krásne na nich vidieť, ako sa rôzne vynárajú spoza horizontu podľa toho, ako sú ďaleko.
K Satanovi sa nevyjadrujem. Som ateista a nevidím dôvod riesiť nadprirodzeno. Vzhľadom na údajné NWO a Satanove plány a agendu, ktorá sa zatiaľ nejak neplní vidím, že Satan je riadny babrák, takže sa ho fakt báť netreba.