Tony210 píše:
Zdravím, no já mám angela 5500 , asi 7let, byl používán skoro dene, je pravda že jsem ho moc nešetřil, ale po 7 letech používání,
praskli bohové svary na situ pod hridelemi v miste kde se vklada zelenina, takze se obsah valil trochu spodem. ( nevadí znovu přibodováno + vystuženo nerez plechem, cena 0, opravil jsem sám)
Dostala se voda přes silonové pouzdro z O kroužkem a zatím odvodňovací kanálek, pak bufero, za nej
se voda taky dostala a totálně vyrezlo ložisko co bylo za nim.( nevadí nove ložisko a bufero, korunová položka)
převodovka odfláknuta , ala šikmovočko, skládá se ze dvou části, ta přední část celá z nerezu, dobry bez poškození.
Druha cast, co je přišroubovaná k motoru, je z nějakého plastu, vyztužená pozink plechem, vlivem asi torzních tlaku, plast totalně rozlámaný a popraskaný, držel to pohromadě jen ten plech a ze to bylo přišroubované k motoru. ( nevadí, komplet vylito pryskyřicí, teď už to vydrží všechno)
jedine co je na tom gut, je ten bajonetovy uzávěr, motor a hřídele( šneky).
Jinak za me nebrat, za ty prachy co se dnes prodává fakt ne.
Já když jsem to po rozebrání vyděl jak je to udělaný, hlavně ta převodovka, tak se mi chtělo blinkat velebnosti.
Ale zase je pravda ze práce nedělal mraky, a určitě se zaplatil a teď po opravách a vylepšeních, bude makat už asi navždy.
To má zkušenost.
Vše co píšete je klidně možné a z mého pohledu i když jsem také řešil drobné komplikace, například odpadl ten vypínací magnet na dolní části síta, tak stále jde o nejlepší přístroj na trhu i když ta cena patrně zrovna nejlepší není, nicméně nabídka patrně koreluje s poptávkou a to tvoří tu cenu.