T_N píše:
Tak jak jsem předpokládala, doktor mi sdělil akorát, že jsou cévy nenávratně poškozeny a že s tím nelze nic dělat.
Aktuálně šetřím na vlasovou analýzu a na konzultaci s vámi. Před tím zkusím sehnat požadované výsledky z krve, ale to bych vám ještě zavolala předem a domluvili bychom se, co byste případně ještě potřeboval, neboť bych s vámi ráda řešila celkový stav.
Každopádně co se týče cév, a nejen jich, beru zinek, hořčík, éčko, déčko, b6, b12, pangamin, prostě takový ten základ, plus co se týče křemíku, tak nevím, jestli bude stačit, že piju "upravenou" vodu bílým jílem (1PL rozmíchaná ve vodě, po 24h sliju a piji), nebo mám bílý jíl konzumovat.
A problém s železem bude nejspíše také dobrý tip, protože ve výsledcích z krve z minulého roku jsem měla nižší železo, tak snad nebude mít obvoďák problém mi udělat kompletní vyšetření i toho železa.
Ono nenávratné poškození je takové zaklínadlo které nemusí fungovat pokud dáte tělu potřebný servis. Je to vlastně jako s autem pokud ho budete pravidelně servisovat vydrží vám mnohem déle než bez jakékoliv údržby. Pokud jde o křemík mnohem lepší a určitě bezpečnější je používat denně přesličkový čaj cca dvě vrchovaté lžičky přesličky 5 minut vařit a 15 minut luhovat, zcedit a vypít tedy nic složitého, ale dělat denně. Tento čajík cévy gruntuje opravdu dobře a jde o velice levný postup.