Sardinka03 píše:
Dobrý den, Jardo,
už asi 4 roky odkládám očistu jater a žlučníku. V identické formě, jakou zde popisujete Vy. 3x jsem už tuto očistu podstoupila v roce 2014 na doporučení mé alternativní lékařky. Po druhé očistě jsem vyloučila asi 20 žlučových kamenů velikosti lískových oříšků a dva dokonce větší. Vše naprosto bez bolesti. Včera jsem jakýmsi nedopatřením sáhla po Zaječické hořké vodě, kterou jsem měla doma a vypila jsem asi 350-400ml. Tušila jsem, že se dostaví průjem. Řekla bych, že střeva už mám pročistěna. Cítím se ale skvěle! Tak jsem si říkala, že bych dnes nebo zítra už mohla podstoupit tu jaterní očistu, ale nevím jestli to po té zaječické hořké jde. Nechci se předávkovat. Přece jen má epsomská sůl podobné složení nebo se mýlím? Musím si to najít na internetu. Ráno jsem pila jen jablečnou štátu k obědu jsem měla vařené brambory, batáty a cuketu. Od 13:30 už jsem nic nejedla. Jaký je Váš názor na to? Měla bych očistu jater podstoupit hned - dnes nebo zítra nebo raději někdy jindy?
Klidně dnes, po takovém množství Zaječické musíte být čistá jak od Vizíru a obávat se epsomky nemusíte, pokud spustí průjem tak normálně odchází a do těla se skoro nic nevstřebává.