Xion píše:
Nenadavaj.
A nie kazdemu sa chce hladkat si prirodzenie kazdy den. Mne je to neprijemne. Zase taka bomba derivacny kupel nieje. Ja dufam, ze civilizacia sa nikdy nebude skladat so vsetkych co si jak blbi budu hladkat pohlavne organy kazdy den 10 minut. Fuj... pri tej predstave sa mi zdviha zaludok.
Staci hladovka.
Xion, "vôbec" nie si poznačený náboženstvom, "vôbec".... "Vôbec" nemáš komplexy z pohlavných orgánov a sexuality všeobecne..."vôbec"....
Píšem tu o dennej masturbácii a ejakulovaní ? NIE.
Tebe sa dvíha žalúdok pri predstave že si denne robíš derivačný kúpeľ ? Keby si napísal, že pri tej predstave si povieš, že "do riti, premárnených 10 minút by to bolo", tak O.K., beriem - tvoj názor. Ale napísať, že je to fuj, a že sa ti pri tej predstave dvíha žalúdok ?
Xion, nehnevaj sa na mňa, ale poradím ti jedno... Tým kým nezmeníš svoj postoj k sexualite, "hriechu" a podobným tvojim dosť vážnym problémom, tak....nemaj dieťa, deti.... Lebo to ako ich vychováš...to bude hrozné... FAKT...
A to tvoje "nenadávaj".... Ty si čo o sebe myslíš - nič v zlom... Že si nejaký "boží vyslanec", alebo ? ... Písal som snáď nadávky typu "kkt", "pca", "chj" a podobne ? ... Nie. Tak ? ...
Xion, máš vážny problém. Alebo hlúposť.
A že derivačný kúpeľ nefunguje, resp. funguje slabo, a že nie je potrebný ? No...životne potrebný nebude, to je pravda, ALE.... ÚČINKUJE.... Robím ho teraz denne, robil som ho už len 2x týždenne. Teraz ho robím denne. Po 7 dňoch denného derivačného kúpeľa (už ho robím asi 2 týždne každý deň) som si všimol, že mi znova trochu ztmavli vlasy (šediny nemám žiadne, ale odtieň mojich hnedých vlasov sa trošičku ztmavil), a všimol som si to aj na mihalniciach.... pozeral som sa na svoje oči pri precvičovaní svalov v okolí očí (tvárová gymnastika), a nedalo sa nevšimnúť, ako mi trochu ztmavli aj mihalnice... Moje mihalnice sa trošičku zosvetľovali smerom od koreňa ku ich koncu, a teraz tam nie je žiadne zosvetlenie.
VYSVETLI MI, AKO JE TOTO MOŽNÉ....a vysvetli mi, prečo som taký efekt nespozoroval napr. u pôstov (alebo si aspoň na to nepamätám)... Tým nechcem samozrejme vôbec povedať, že by derivačný kúpeľ prekonával pôst, ALE... zas tu ide o to, ako dlho a ako pravidelne sa derivačný kúpeľ robí - a či je zabezpečené, aby telo bolo v teple (až na pohlavný orgán, ktorý ale po derivačnom kúpeli treba zahriať, ideálne teplo-horúcou sprchou)...
Ja teraz (chladné obdobie) robím derivačnú kúpeľ tak, že si sadnem na preskladanú osušku ktorú položím na hranu vane, nohy si namočím do teplo-horúcej vody ktorej trochu napúšťam do vane, a robím derivačný kúpeľ so studenou vodou. Pri tom počúvam/pozerám nejaký dokument z youtube...
A samozrejme, DERIVAČNÝ KÚPEĽ sa nepostará o to, aby tráviace orgány nemuseli tráviť, a aby telo nemuselo vstrebávať práve teraz, alebo pred pár hodinami zjedenú potravu....TO NIE. LENŽE - derivačný kúpeľ skutočne funguje - odstraňuje z tela rôzny BALAST... Z celého mäsa, telesných tekutín/"polotekutín", možno aj z kĺbov.
Vysvetli mi ako je možné, že mi ztmavli vlasy a mihalnice po týždni denného 15min robenia derivačného kúpeľa... Čo za špeciálne účinky derivačného kúpeľa vo výsledku spôsobujú niečo také ???
A to sa mi stalo aj v minulosti.
Derivačný kúpeľ je prakticky ZADARMO (trochu studenej a trošku viac teplej vody). Lenže keďže sa to spája s pohlavným orgánom, jeho ovlažovaním studenou mokrou "handričkou", tak u teba naskočí "sexuálno-patologická červená kontrolka", a už sa cítiš ako hriešnik, keby si to robil pravidelne...
Pokiaľ pri derivačnom kúpeli nemyslíš na nič erotické, tak sa ti nepostaví ani o centimeter...
Škoda tvojej "náboženskej otupelosti"...