neti píše:
Grandiózny narcizmus v priamom prenose.
Fakt ? To na viac si sa nezmohol ? Kde v tom vidíš narcizmus ?
Ešte budeš musieť veľa zdravého rozumu nabrať aby si pochopil, že každodenná skúsenosť, logické myslenie a "zdravý sedliacky rozum" víťazí nad akokoľvek zložito napísanou a dopočítanou TEÓRIOU, KTORÁ JE NEDOKÁZATEĽNÁ.
Koľko času si venoval študovaniu plochej Zeme ? Deň ? Ja nejaké tri roky. Naposledy pred dvoma týždňami som sa tomu venoval (už nemám za potreby takmer denne, pretože si viac vážim čas, načo sa presviedčať po troch rokoch stále o tom istom - že Zem je naozaj plochá).
Úplne každá naša denná skúsenosť je založená na plochej NEPOHYBLIVEJ Zemi.
Posluhovači Satana ("vedci" a v dnenšej dobe aj "mediálne hviezdy") si museli pracne vymyslieť rôzne NEDOKÁZATEĽNÉ teórie a výpočty, ktoré majú vysvetliť ako je možné, že :
1. Že sa Zem hýbe obroskou rýchlosťou rôznymi smermi, ale my ten pohyb NECÍTIME
2. Že sa Zem hýbe obrovskou rýchlosťou rôznymi smermi, ale ten pohyb NEMÁ žiaden vplyv na vzduch ani prízemný, ani ten vo výškach letu rôznych lietadiel
3. Že pohyb hviezd "v nekonečnom, stále sa rozpínajúcom vesmíre" (ako sa môže nekonečno rozpínať ???) sa odohráva VŽDY V TÝCH ISTÝCH SÚHVEZDIACH, odkedy boli súhvezdia prvý krát kresbou zaznamenané
4., 10., 100....................a mohol by som pokračovať, pokračovať a pokračovať....
NEINTELIGENCIA = vidieť a cítiť všetky javy, ktoré jasne dokazujú že naša Zem je plochá a nehybná, NO ODMIETAŤ TENTO FAKT, pretože vedci a autority tvrdia niečo iné, a majú na to "dôkazy".
ZNAK OVCE = byť mechanicky presvedčený o niečom, o čom je presvedčených 99% ľudí, pretože "taká drvivá väčšina sa nemôže mýliť".
A TERAZ SI PREDSTAV, ŽE TÝCH ISTÝCH 99% ĽUDÍ KEBY NEBOLO OJ*BANÝCH SATANSKOU VEDOU, TVRDILI BY PRAVÝ OPAK - ČIŽE BY TVRDILI, ŽE ZEM JE PLOCHÁ A NEHYBNÁ. MECHANICKÁ/EMOCIONÁLNA DôVERČIVOSŤ ROBÍ Z ĽÚDÍ OVCE. A keďže len menšina ľudí je inteligentných, a ešte menšie číslo je dostatočne inteligentných (na tom sa zhodneme asi všetci), tak (a tu sa všetci nezhodneme, čo ?
) ako môžeš čakať, že tá podstatná/drvivá (záleží od toho, o akej problematike sa bavíme) bude vedieť PRAVDU ?
POTREBA VIERY ČLOVEKA BOLA ZNEUŽÍTA............. Satanskou vedou boli vymyslené (nie dokázané) bludy, ktoré NEPRIAMO úplne popierajú Stvoriteľa. Stvoriteľ by musel byť padnutý na hlavu (ak nejakú hlavu má), ak by stvoril svet pomocou Veľkého Tresku, život na planétach by nebol cielený, ale NÁHODNÝ, rastliny a živočíchy by boli "dielom náhody" vyvierajúcej z nepredvídateľných teplotných a chemických reakcií v súčinnosti s neskutočne dlho trvajúcim časom, atď....... KTO TOMU BLUDU S "VEĽKÝM TRESKOM" MôŽE VERIŤ, AK NIE LEN ČLOVEK BEZ DOSTATKU ZDRAVÉHO ROZUMU ???
A ako bola zneužitá potreba človeka v niečo/niekoho VERIŤ ? Jednoducho - tými psychologickými klamstvami bol popretý Boh (a to podvedome aj pre veriacich - uveď ich do hypnózy, väčšina veriacich si nie je istá tým, že Boh existuje, pretože veria Veľkému Tresku). Tým že bol popretý Boh, tak potreba viery bola PREMIESTNENÁ z Boha Stvoriteľa na "VEDU" a na "AUTORITY". Ovce sa proste chytili....
Ja som k tým ovciam patril. Bol som rovnako "ochočený" ako ty. Lenže mám niečo, čo ty nemáš - mám v sebe tú najhlbšiu túžbu PO PRAVDE. A vtedy ma nezaujímajú žiadne autority.... Ani "vedecké", ani náboženské, ani politické.
A ak by malo byť dôkazom "Zemegule" to, že o "Zemeguli" hovorí napríklad aj Staněk" (chodiaca encyklopédia), tak k tomu mám tieto dva body ...
1. Staněk buď o plochej Zemi vie, ale nepúšťa to do éteru, PRETOŽE si je vedomý ľudskej psychológie, a vie že aj keby sa na hlavu postavil, väčšina ľudí ktorí sú jeho fanúšikovia, by ho ako "plochozemca" prestala brať vážne, a jeho ego by utrpelo silnú ranu, alebo...
2. Považuje plochú Zem za BLUD (čo značí, že si to v tom prípade ani dostatočne nenaštudoval), a tým len dokazuje, že jeho vedomosti sú výsledkom čítania KONKRÉTNYCH kníh a špičkovej pamäte, nie výsledkom "zdravého rozumu"........ Alebo inak : Obdaruj ma takou pamäťou akú má Staněk, daj mi prečítať 1000-5000 kníh ktoré sa týkajú ľudstva, sveta, politiky, medicíny, a stačí, že ani v jednej z tých kníh nebude spomenutá plochá Zem ako SKUTOČNOSŤ, tak budem vedieť rozprávať od rána do večera s prestávkami na pitie a jedlo, rozprávať na vysokej úrovni, bude to pôsobiť tak že viem VŠETKO, ale keďže to "všetko" viem len z URČITÝCH kníh kde všetko popísané NEBOLO, tak pre mňa bude plochá Zem len FANTÁZIOU, niečím, čo neexistuje, niečim, čo bolo dávno vyvrátené "vedou", tak ako sa písalo v tých knihách......