Nieco mi napadlo......a neda mi to pokoja....
Myslim si, ze mozno nikdy v historii tejto civilizacie nepotrebovali ludia vjdiet uprimne usmevy "cudzich" (v uvodzovkach, lebo vsetci sme jedna obrovska rodina) triezvych ludi, nez v tomto zaruskovanom obdobi....
Toto by malo "preonacit" kazdeho ateistu n na existsnciu Stvoritela si uvedomujuceho cloveka...
Predstavte si, co by dokazal jeden clovek primeranej intsligencie (to sme ale vsetci co prispievame minimalnd do tohto topicu), KEBY bol bud "megaodvazny" (konal aj napriek strachu), alebo idealne (ale...takych je asi jeden z miliona...) NEBOJACNY (a inteligentny zaroven)...
Taky clovek ak vie chodit po svojich nohach, tak by DOKAZAL VYRAZNE ZKRASLIT DEN KEBY CHCEL AJ STOVKAM LUDI...... ..Jeden clovek.....
Predstavte si ho (napr. muz) ako si vycleni par hodin (5?) a venuje ich USMEVOM ludom....samozrejme by nemal rusko.... Usmevy na ludi na ulici, s pozdravom "Ahooj
", a s tym byt pripraveny na to, kebg niekto na jeho usmevy a pozdravy reagoval..... Stat na zastavke bez ruska, robit to iste, a ked ide okolo autobus a vidno v nom ludi (alebo aj ked kvoli dierkovanej reklame na oknach ludi nevidno, aj vtedy), usmievat sa s jemne prizmurenymi ocami a KYVAT IM.
Taky clovek BY VOBEC NERIESIL CO SI O NOM KTO POMYSLI. Ved na druhej strane....robil by bozsku vec.....a keby jej niektori ludia nerozumeli a povazovali by ho za "trochu slahnuteho", preco by ho to malo zaujimat ???
VED TENTO SVET JE SLAHNUTY..... !!! LUDIA CHODIA S RUSKOM NA NOSE AJ VSADE PO.ULICI, AJ KED ICH POLICAJT NEPOKUTUJE.....A KEBY POKUTOVAL, JEDNODUCHO BY HO NEPOCUVALI A SLI BY SI SVOJOU CESTOU.....MYSLITE, ZE BY TAKEHO CLOVEKA POLUCAJT DOBIEHAL, CHYTIL ZA RAMENO ALEBO RUKU, NECH STOJI, LEBO POUZIJE OBUSOK ? MOZNO TAK V NEMECKU NA NAMESTI V BERLINE, ALE NIE U NAS....r
Keby sme toto zatra urobili, tymi jsmsvmi, pozdravmi a kyvanim by ziskali energiu ie len ludia ktorym by sme to adresovali, ALE HLAVNE MY, CO BY SME TO ROBILI !!! .....
A co myslite, skadial by sa ta energia do nas a do tych ludi dostala ? POSLAL BY NAM JU STVORITEL.
Ta cinnost ktoru v to to prispevku popisujem....da sa nazvat BIELOU MAGIOU ??? Ak ano, tak byt "bielym magom" a slovami a usmevmi rozosievat zlepsovanie nalady, radost ci dokonca az menit zivoty ludi k lepsiemu.....TO JE SILNEJSIE NEZ PARTNERSKA LASKA.....A TISICEKRAT LEPSIE NEZ ORGAZMUS....
NA CO CAKAME ??? To ze to nerobime, to je dokaz existsncie Satana....Ano, uz mi to zscina dochadzat.... MAT STRACH ROBIT ZMYSLUPLNE VECI KTORE NAM A INYM LUDOM PROSPIEVAJU NA DUSEVNEJ UROVNI, JE DIELOM SATANA..,..To ON nam ten strach vnucuje, pretoze keby toto ludia bezne robievali, Satan by ZANIKOL......NEMAL BY SA CIM ZIVIT, nakolko sa bez najmensich pochyb zivi negativnymi emociami rozneho druhu....
CO AK JE TOTO JEDINA MOZNOST, AKO POVZNIEST LUDSTVO NA DALSIU UROVEN, KDE SATAN UZ NEBUDE VLADNUT AKO DOTERAZ.... ???
AK MI CHCETE OPONOVAT, TAK NAPISTE AKA INA MOZNOST JE.....LEBO KED SI AKO LUDSTVO BEZ HANBY A STRACHU NEODOVZDAVAME "CUDZI" MEDZI SEBOU USMEVY, POZDRAVY A GESTA POZDRAVU (kyvanie), AKO MOZME OCAKAVAT ZRETELNU ZMENU MEDZILUDSKYCH VZTAHOV (a tym celeho sveta) K LEPSIEMU ?
SATAN NAS OKLAMAL, ZE SME SI CUDZI.....KTO INY V TOM MA PRSTY AK NIE SATAN ? .... NAMIETA NIEKTO PROTI MOJMU TVRDENIU ? TAK HO VYVRATTE....KTO TO SPRAVIL AK NIE SATAN CEZ SVOJICH POSLUHOVACOV KTORI HO UCTIEVAJU (Patria tam prakticky vsetky elity, cirkev...atd....) ???