Deane, si ty nejaky divny..... Alebo mas divnych ludi okolo seba....Alebo si vymyslas...
Chodime k dedkovi rodina kazdy tyzden. Ja, mamka, sestra, teta, stryko. Dedko ma 78r, pred rokom prekonal rakovinu hrubeho creva. Ako je mozne, ze sme ho nenakazili? Myslis si, ze ruska chrania pred prenosom virusu (ak sa virus vobec prenasa vzduchom) ? Vsetci odvazni NEMAINSTREAMOVI domtori hovoria, ze NIE.
Ako je mozne ze moj dedko zije? Nemal ani telplotu. Onkologicky pacient.
Ako je mozne, ze moja mamka nepozna nikoho kto umrel ma covid? Ma mnozstvo znamych, nikto z nich neumrel. Jei byvala kolegyna skoncila v Kosiciach (tu byvame) na plucnej ventilacii, ale prezije to, pretoze v Kosiciach je taka specialna plucna ventilacia, o ktoru prejavila zaujem U.S.A., LEBO ZATIAL NA NEJ KAZDY PREZIL !!!
Video o tom panovi, ktory ju zostrojil
https://m.youtube.com/watch?v=6F2_e5naIlYByvam vo veziaku kde je 48 rodin, aj stari ludia.,Kazdy zije.....
Vsetky kolegyne/kolegovia prislusnikov mojej rodiny ziju......rovnako ich surodenci, deti.
Deane, neverim tomu co pises.
Jedine ze ochoreli na chripku, bali sa ze je to covid, panika im zhorsila stav (stazene dychanie), sli do nemocnice, nemocnica sa rozhodla zarobit na nich (plucna ventilacia bezneho typu, ktoru lrezije 1 z 10 pacientov), a....zomreli.
ANO, MENGELE 2.0.....
Mimochodom, kolki o z nich boli na spajlovani? Kamoska (nemam na ni dohladz, byva velmi daleko) bola asi piaty krat, a dostala vysoku tellotu, velku bolest hrdla....
Z mojej rodiny bol len stryko a to lensn raz. Nikomu z nas sa nic nestalo. A to chodim po ulici bez ruska, a v obchode/buse si ho dam len na usta.
A co ti co zomreli a poznal si ich? Kolko hodin denne malo rusko na nose? Zeby bakterialny zapal pluc, alsbo skratka doriadenie uz choreho cloveka dychanim jedovateho vzduchu spod ruska?
Normalne ocakavam odpoved, ze rusko mali na tvarach len pol hodinu denne a spajlovat sa väcsina z nich nebola.... Nevies nahodou preco? ....
A ak NAHODOU obhajujes nosenie ruska, tak si PABLB NA N-TU..KAZDEMU SO ZDRAVYM ROZUMOM MUSI BYT JASNE, ZE DYCHANIE CEZ RUSKO ZNIZUJE IMUNITU, ZHORSUJE KVALITU KRVI, NICI DYCHACIE USTROJENSTVO, ATD. ..... Toto.nariadit v dobd covidu (ktory je pravdepodobne vyvolany 5G vlnami) je jasny dokaz "mengeleovizmu", heslo "5G VAS DODZUBAVA, DODZUBTE SA ESTE VIAC SPOJENIM 5G A DYCHANIM CEZ RUSKA"....