| Autor |
Zpráva |
|
ash
|
Napsal: ned čec 12, 2020 12:07 pm
|
|
|
Jarda píše:
Tak je to jedna z možností, každopádně většina nervových poruch souvisí s rozházenou mědí a železem tedy bych prozkoumal i tuto možnost.
podle rezonance a dalsich vysetreni nemaji doktori zadny poradny nalez. ale nervy se zjevne obaluji nejakym bordelem. prestavaji fungovat. dochazi k mravenceni a dokonce atrofovani svalu po celem tele. coz je podle me docela silna kava. samozrejme je tam spatne vyziva, nutricni podvyziva. a blba psychicka zatez..
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Beladona
|
Napsal: pát čec 24, 2020 6:49 pm
|
|
|
Dobrý den. Včera jsem s cizí pomocí objevila už mizející skvrnu na místě, kam sama nevidím. Dnes mi lékařka potvrdila, že je to nespíš borelióza a okamžitě nasadila Doxyhexal. Co k těm ATB mohu přidat, abych podpořila jejich působení? Kokosák, lichořeřišnici, grepové kapky a křemelinu na čištění střeva?
Díky za odpověď.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob čec 25, 2020 7:17 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Beladona píše:
Dobrý den. Včera jsem s cizí pomocí objevila už mizející skvrnu na místě, kam sama nevidím. Dnes mi lékařka potvrdila, že je to nespíš borelióza a okamžitě nasadila Doxyhexal. Co k těm ATB mohu přidat, abych podpořila jejich působení? Kokosák, lichořeřišnici, grepové kapky a křemelinu na čištění střeva?
Díky za odpověď.
Již se to zde probíralo tedy můžete začít zde
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Beladona
|
Napsal: sob čec 25, 2020 8:21 am
|
|
|
Díky, vše nastuduji.
Jarda píše:
Wobenzym se prodává sice ve více variantách, ale ono je to pouze takové ojebávání zákazníka, prostě za méně peněz je zase méně muziky akorát to levněji vypadá a je nutné si to trochu spočítat. Jinak na e-schopu mám ještě silnější sestavu enzymů pod názvem Neprinol, i ten můžete vyzkoušet.
Ty enzymy je dobré brát současně s ATB nebo až potom?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob čec 25, 2020 12:27 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Beladona píše:
Díky, vše nastuduji.
Ty enzymy je dobré brát současně s ATB nebo až potom?
Enzymy klidně dávat s ATB a je dobré dávat i nějaký zdroj probiotik třeba kimchi.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Beladona
|
Napsal: pát srp 14, 2020 4:18 pm
|
|
|
Po 3 týdnech braní ATB skvrna nezmizela. Stává se to? Nemohla by to být nějaká jiná kožní choroba?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob srp 15, 2020 7:21 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Beladona píše:
Po 3 týdnech braní ATB skvrna nezmizela. Stává se to? Nemohla by to být nějaká jiná kožní choroba?
To je docela divné, skvrna je přímou reakcí na akutní infekt v daném místě a ten po několika dnech v místě vniku infekce odezní a skvrna mizí. Infekce se pak už nekontrolovatelně šíří a nebo v lepším případě imunita zabere a infekt zlikviduje.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Alopat
|
Napsal: ned srp 16, 2020 2:16 pm
|
|
|
Beladona píše:
Na tuti by to bylo u spirochety s penicilínovou injekcí do svalu a metabolická léčbou (minimálně pro odříznutí zdrojů energie, když už ne komplet i se zamezením způsobu pronikání do buněk) jako u rakoviny.
https://zdravi.euro.cz/leky/syfilis-pohlavni-nemoc-priznaky/
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Alopat
|
Napsal: sob kvě 29, 2021 11:13 am
|
|