dobrý den,
můj dvouletý syn trpí bronchitídami, u sebe jsem řešila také pár zdravotních záležitostí , což se mi daří díky sirné patlanici řepné šťávě a očistami
za jejichž návody moc děkuji, řešit ke spokojenosti.
Mnoho jsem o této nemoci tady nenašla, může to mít stejné souvislosti jako nachlazení? nebo to plyne z nějakého silného deficitu potřebného minerálu? z lékařských analýz krve je zdraví, mimo sklonů k alergiím ale alergie žádné nebyly prokázány.
Vždycky mu začné téct rýma z nosu jak z vodovodu - průhledná, pak když leží a teče mu to do krku začne kašlat a do rána má nález v celých plících a to nás pak Mudr. žene hned do nemocnice , a já jenom čekám jak dlouho vydrží bez rýmy, protože pak vždy následuje bronchitida - nemocnice, kortikoidy a porád dokola
,
Pomohla by analýza vlasů? Byl byste ochoten mi pak s tím pomoct a poradit co mu mám dávat a nedávat? Bohužel mi dietu bez pěti jedů asi u něj neprojde. Podle špinění po stolici má zřejmě candidozu, a u měření ph při nemoci měl mezi 6-7, ale tak to má i když nemocný není. prostě někdy mu to klesne někdy stoupne.
Moc děkuji za odpověď