| Autor |
Zpráva |
|
Jarda
|
Napsal: úte dub 19, 2011 9:50 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Beladona píše:
Můžu si kapat čisté koloidní stříbro přímo do očí?
Ano, v tom není problém, sice trochu zpočátku řeže v oku, ale nijak to nevadí.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte dub 19, 2011 9:54 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Beladona píše:
Můžete mi prosím poradit nějaký dobrý přirozený zdroj vanadu? Našla jsem jen nekonkrétní informace jako rostlinné oleje.
Tak to je problém, který vyřešit nedovedu, ty přirozené zdroje jsou velice slabé a celkově diskutabilně dostupné, vhodná forma suplementace je vanadyl sulfát.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte dub 19, 2011 10:03 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
AIM_FREEMAN píše:
Dotazem na karotku jsem mířil pouze tam, že je to šťáva sice zeleninová ale s velkým obsahem cukru. Tak jsem jí chtěl ředit. Pokud ale říkáte, že to kandidu výrazně nepřiživí, ok. Lichoořešnici zařadím.
Ad kapslování MMS - já jsem to tak původně chápal, ale pak jsem potkal tento nakapslovaný produkt:
http://czmms.webnode.cz/products/mms2/
Tak kdyby někdo chtěl ušetřit čas a zaplatit víc, je zde tato možnost.
Teď jím rozmixovaný pomeranč s cibulí. Praktikuje to někdo ještě?:) Bylo mi líto nechat je zkazit, tak výjimečně pomeranč. Každopádně je to docela síla. 
Je to takto smíchané bezpečné? Vyruší se to, nebo si to představuju špatně? Cibulovo pomerančové pyré cca 1:2.
Pokud se týká cukru, tak ten vlastně obsahuje jakékoliv ovoce i zelenina a dokonce i jakékoliv obiloviny, čili vynecháváním těchto potravin se kandida řešit nedá. To mají docela dobré řešení, ale v těch tobolkách je to hodně na hraně. V životě jsem takovou kombinaci nezkoušel, to musí být opravdový gurmánský zážitek, ale jak se pak chová v těle nevím a pochybuji, že to někdo již zkoušel.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Sybilla
|
Napsal: úte dub 19, 2011 10:06 pm
|
|
|
Jarda píše:
Tak to je problém, který vyřešit nedovedu, ty přirozené zdroje jsou velice slabé a celkově diskutabilně dostupné, vhodná forma suplementace je vanadyl sulfát.
S vanádom a najmä s rôznymi výrobcami, by som bola opatrná. Na nete je popísaná mnohokrát spústa blbostí, neviem posúdiť pravdivosť údajov v článku na ktorý pripájam link, ale rozhodne by som dôkladne zvažovala, aký prípravok by som kúpila. O vanáde sa píše asi od polovice článku.
http://www.bodyworld.sk/clanok/svinstvo ... onzumujete
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
fdh
|
Napsal: úte dub 19, 2011 10:07 pm
|
|
|
AIM_FREEMAN píše:
Dotazem na karotku jsem mířil pouze tam, že je to šťáva sice zeleninová ale s velkým obsahem cukru. Tak jsem jí chtěl ředit. Pokud ale říkáte, že to kandidu výrazně nepřiživí, ok. Lichoořešnici zařadím.
Ad kapslování MMS - já jsem to tak původně chápal, ale pak jsem potkal tento nakapslovaný produkt:
http://czmms.webnode.cz/products/mms2/
Tak kdyby někdo chtěl ušetřit čas a zaplatit víc, je zde tato možnost.
Teď jím rozmixovaný pomeranč s cibulí. Praktikuje to někdo ještě?:) Bylo mi líto nechat je zkazit, tak výjimečně pomeranč. Každopádně je to docela síla. 
Je to takto smíchané bezpečné? Vyruší se to, nebo si to představuju špatně? Cibulovo pomerančové pyré cca 1:2.
tak jako cukr je ve všem, že jo a taky na to buňky jedou... těžko cukr vynechat.... problém candidy není až tak v cukru samotném, ale v tom, že to tělo špatně zpracovává.... problém na těle můžeme nazvat překyslením nebo horkostí v trávicím traktu či že prostě nefunguje zažívání a je potřeba opravit trávicí orgány... cukr teď v podobě rychlocukru bude dělat problém, ale nějaký do sebe dostat musíme... takže omezit, co úplně nevyhovuje a místo toho, aby se člověk zaměřil na candidu, tak se to chce zaměřit na zprovoznění trávení...
když bude fungovat trávení, candida se uklidní v úklidu odpadu, který takto vzniká....
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
fdh
|
Napsal: úte dub 19, 2011 10:08 pm
|
|
|
Beladona píše:
Můžu si kapat čisté koloidní stříbro přímo do očí?
můžu vědět, proč si chcete kapat stříbro do oka? 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Mat11
|
Napsal: stř dub 20, 2011 12:47 am
|
|
|
fdh píše:
Pravdepodobne zo strachu.
Candiluza je toiž všade(takmer) a može byt aj v oku.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
fdh
|
Napsal: stř dub 20, 2011 6:56 am
|
|
|
Mat11 píše:
Pravdepodobne zo strachu.
Candiluza je toiž všade(takmer) a može byt aj v oku.
Myslím, že to nejlíp bude vědět samotná Beladona 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Beladona
|
Napsal: stř dub 20, 2011 8:22 am
|
|
|
fdh píše:
Popravdě se mi do toho teda moc nechce Ale často mě svědí oči a na vnitřní straně víček se mi dělají malinkatá ječná zrnka, která hodně řežou. Vždycky vezmu špendlíček a udělám operaci Vyteče z nich malinko hnisu. Mohla by to být kandida?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř dub 20, 2011 8:43 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Sybilla píše:
S vanádom a najmä s rôznymi výrobcami, by som bola opatrná. Na nete je popísaná mnohokrát spústa blbostí, neviem posúdiť pravdivosť údajov v článku na ktorý pripájam link, ale rozhodne by som dôkladne zvažovala, aký prípravok by som kúpila. O vanáde sa píše asi od polovice článku.
http://www.bodyworld.sk/clanok/svinstvo ... onzumujete
To máte naprostou pravdu, ale pokud ho má člověk opravdu málo a jde o stav objektivně vyhodnocený vlasovou analýzou, je možné ho nějakou dobu aplikovat do srovnání stavu. Nebavím se zde tedy o těch případech které uvádí ten článek, což je nesmyslná suplementace z nesmyslných důvodů, protože kulturistika, o které se tam hlavně píše mě připadá jako naprosto nesmyslná.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
magdalena
|
Napsal: stř dub 20, 2011 2:59 pm
|
|
|
Beladona píše:
Popravdě se mi do toho teda moc nechce  Ale často mě svědí oči a na vnitřní straně víček se mi dělají malinkatá ječná zrnka, která hodně řežou. Vždycky vezmu špendlíček a udělám operaci  Vyteče z nich malinko hnisu. Mohla by to být kandida?
Můžu Vám napsat moje zkušenosti, mám určitě v oku candidu a měla jsem Auerus stafylokoka, který se mě udělal? z ucpaného očního kanálku. Doktoři mě ten kanálek se snažili zprůchodnit proplachy slabým betadine , no nepovedlo se a pořád byl hnis v kanálku takže říkali pokud je hnis tak je stafyl. auerus. Já jsem se také starala a našla povídání ,že staf jde ruku v ruce s candidou.Ani jsem nevěděla ,co candida je. Ale nasadila dietu a do oka kapala koloidním stříbrem a také užívala
a bylo to poznat -lepší-a zmizel hnis. Takže mě ukázali jak si mám ten kanálek čistit a nechali to na mně
Při koupeli s MMS si oplachuji obličej tak aby se mně dostala ta voda do oka.Ještě si dělám Džala -neti každý den urinu+mms Tak pokud Vám to pomůže budu ráda ,ale pan Jarda Vám určitě odpoví líp. Hezký den a ať Vás oči nezlobí
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
fdh
|
Napsal: stř dub 20, 2011 9:00 pm
|
|
|
Beladona píše:
Popravdě se mi do toho teda moc nechce  Ale často mě svědí oči a na vnitřní straně víček se mi dělají malinkatá ječná zrnka, která hodně řežou. Vždycky vezmu špendlíček a udělám operaci  Vyteče z nich malinko hnisu. Mohla by to být kandida?
A jiné problémy? Myslím tím, zda ještě někde něco nefunguje jak má....
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
fdh
|
Napsal: stř dub 20, 2011 9:01 pm
|
|
|
magdalena píše:
Můžu Vám napsat moje zkušenosti, mám určitě v oku candidu a měla jsem Auerus stafylokoka, který se mě udělal? z ucpaného očního kanálku. Doktoři mě ten kanálek se snažili zprůchodnit proplachy slabým betadine , no nepovedlo se a pořád byl hnis v kanálku takže říkali pokud je hnis tak je stafyl. auerus. Já jsem se také starala a našla povídání ,že staf jde ruku v ruce s candidou.Ani jsem nevěděla ,co candida je. Ale nasadila dietu a do oka kapala koloidním stříbrem a také užívala
a bylo to poznat -lepší-a zmizel hnis. Takže mě ukázali jak si mám ten kanálek čistit a nechali to na mně
Při koupeli s MMS si oplachuji obličej tak aby se mně dostala ta voda do oka.Ještě si dělám Džala -neti každý den urinu+mms Tak pokud Vám to pomůže budu ráda ,ale pan Jarda Vám určitě odpoví líp. Hezký den a ať Vás oči nezlobí
a to vám všechno ostatní funguje v těle? jen byl problém s hnisem?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
AIM_FREEMAN
|
Napsal: stř dub 20, 2011 11:20 pm
|
|
|
Nevím jestli to tu proběhlo, kdyžtak mě nekamenujte
Hledal jsem informaci kolik živejch je v kefíru.
-One capsule of man-made probiotics normally contains around 15 billion bacteria.
-One little bowl of fresh yogurt (500 ml), contains around 1.5 trillion beneficial organisms.
-100 times more than a 15 billion capsule.
-And one tiny bowl of fresh kefir (500 ml), contains as many as 5 trillion beneficial organisms. Almost 400 times more than a capsule.
Article Source: http://EzineArticles.com/2618154
resp. sada krátkých článků:
http://EzineArticles.com/?expert=Michael-Paul_Patterson
čímž teda vyvstává otázka jestli to má opravdu smysl kupovat, když řádově je toho v kefíru tolik.
navýšit příjem o jednu čtyřsetinu mi nepřijde zrovna velké terno za ty peníze.
uniká mi něco? máte nějaký jiný zdroj s jinými čísly?
| Nahoru |
|
 |
|
magdalena
|
Napsal: čtv dub 21, 2011 6:18 am
|
|
|
Zdravím ,jistěže to nebylo všechno jen vrchol kopce,původ je v nedostatku žaludečních štav od malička, na což jsem přišla až tady díky panu Jardovi a vám všem. Tím byla asi celoživotně rozmnožená candida a různé nemoci jako nádory atp.Když se nad tím zamyslím ,tak se divím ,že ještě žiju.Hezký den
|
|
| Nahoru |
|
 |