Dobrý den, prosím Vás o radu, pročetla jsem téměř všechny příspěvky a jestli to dobře chápu, tak všichi filtrují klasickou městskou vodu. Ráda bych použila nějaký filtr vody na studniční vodu do rodiného domu. Nechala jsem si udělat rozbor a vyšlo: Konduktivita (1375 μS/cm - norma 1250, dusičnany 70 mg/l - norma 50, tvrdost 36 - dop. norma 6-18, PH 8, železo O,45 mg/l - norma 0,2 mg/l a koliformní bakterie 10 KTJ - norma 0, kult. mikroogranismy 120 KTJ - norma 100 KTJ). To jsem vypsala jenom to, co přesahuje, ostatní je v normě. Ráda bych nainstalovala jeden filtr na vodu do kuchyně, podobně jako to máte Vy. Vzhledem k tomu, že čekáme potomka, tak bych se chtěla zeptat, zda existuje filtr, který by z tého vody udělal vodu vhodnou i pro kojence a v tuto chvíli i pro mě jakožto ženu v očekávání. Měla jsem tady obchodníky, kteří mi nabízeli filtr za 15000 Kč s reverzní osmozou a výměna filtrů každý rok za 1500 Kč. Líbí se mi, že nepropagujete něco, co je předražené a proto se na Vás obracím. Velmi děkuji za Váš názor a radu. Hezký den Eva