| Autor |
Zpráva |
|
Xeelee
|
Napsal: pon čen 04, 2012 5:19 pm
|
|
Registrován: pon srp 22, 2011 2:03 pm Příspěvky: 741 Bydliště: Praha 12 – Kamýk
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
smajliss
|
Napsal: úte čen 05, 2012 8:53 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sakul
|
Napsal: úte čen 05, 2012 10:02 pm
|
|
|
smajliss píše:
Techniky zasahující hluboko do naší psychiky, odstraňující bloky, vyrovnávající hladiny energií a emocí, ty které čisté ve vrstvách naší osobnosti kam nemámě běžně přístup, mají zpravidla obrovský efekt a znamenají průlom v životě člověka.
S EFT mám zkušenost a můj názor je že jde o pomocnou techniku, které může menší bloky vyčistit a má možnost člověku dodat energii na další práci. Ale k tomu, aby člověk vyřešil zásadní problémy v oblasti psyché, které v těle demonstrují v podobě nemocí jako jsou nádory, RS, poruchy imunity apod, tam je potřeba těžká práce, která bez výjimky vždy bolí a stojí hodně slz anebo náhlé duchovní probuzení - přičemž obě varianty se vzájemně prolínají a jedna může vést ke druhé.
V tento moment není kromě karmy důvod, aby člověk nerozpustil jakýkoli problém.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
muflon
|
Napsal: úte čen 05, 2012 10:28 pm
|
|
|
Ano je mnoho věcí které nechápeme proč fungují...
Některé jsou k zasmání, ale kdyby je lidé preventivně dělali pravidelně, ušetřili by si spoustu bolestí:
Chia Mantak (zasmějete se, ale je to míněno naprosto vážně... )
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Xeelee
|
Napsal: stř čen 06, 2012 7:44 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Xeelee
|
Napsal: ned čen 10, 2012 1:41 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Filip08
|
Napsal: ned čen 10, 2012 4:42 pm
|
|
|
sakul píše:
Techniky zasahující hluboko do naší psychiky, odstraňující bloky, vyrovnávající hladiny energií a emocí, ty které čisté ve vrstvách naší osobnosti kam nemámě běžně přístup, mají zpravidla obrovský efekt a znamenají průlom v životě člověka.
S EFT mám zkušenost a můj názor je že jde o pomocnou techniku, které může menší bloky vyčistit a má možnost člověku dodat energii na další práci. Ale k tomu, aby člověk vyřešil zásadní problémy v oblasti psyché, které v těle demonstrují v podobě nemocí jako jsou nádory, RS, poruchy imunity apod, tam je potřeba těžká práce, která bez výjimky vždy bolí a stojí hodně slz anebo náhlé duchovní probuzení - přičemž obě varianty se vzájemně prolínají a jedna může vést ke druhé.
V tento moment není kromě karmy důvod, aby člověk nerozpustil jakýkoli problém.
A jaké jsou ty další techniky o kterých mluvíte? Vím, že nějaké najdu např. v tématu: Seberozvoj, Vztah spiritualita a tělesné zdraví, ale jistě to nebudou všechny. Mohl by jste aspoň uvést ty, které se zdají býti nejúčinější? Předem děkuji za odpověď.
Čl. obětuje zdraví,aby vydělal peníze.Pak obětuje peníze,aby získal zpět zdraví.Je tak úzkostlivý ohledně budoucnosti,žesi neužívá přítomnost;následkem čehož nežije v přítomnosti,ani v budoucnosti;žije,jakoby neměl umřít a pak umírá,aniž kdy skutečně žil
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
janin
|
Napsal: ned čen 10, 2012 5:24 pm
|
|
|
Xeelee píše:
Těším se na ekonomickou krizi, říká známý lékař Jan Hnízdil
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/4651 ... izdil.html
Detoxikační koktejl - začnětě zdravě svůj den
http://suprememastertv.cz/zdraviasport1 ... ejl_cz.flv
Kombinace okurky a celeru:
vznikne velmi zásaditý efekt
spousta bílkovin (celer obsahuje 18 aminokyselin)
vyrovnává hladinu cukru v krvi
petržel - čistič krve
koriandr - pomáhá s těžkými kovy a toxiny
zázvor - protizánětlivý
citron - zásaditý, čistí ledviny
Velmi zásadotvorný nápoj, čistí orgány a krev, detoxikuje. Složky rozmixujte nebo odšťavněte.
Nápoj som si dopriala včera a dnes ráno.Bude asi naozaj hĺbkový čistič.Spustili sa chrípkové príznaky,teplota 38.5°C,je možné,že by to až tak pôsobilo?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned čen 10, 2012 7:23 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
janin píše:
Nápoj som si dopriala včera a dnes ráno.Bude asi naozaj hĺbkový čistič.Spustili sa chrípkové príznaky,teplota 38.5°C,je možné,že by to až tak pôsobilo?
Tak fungovat určitě bude, je v něm samá dobrota, nicméně jedno upozornění by zde bylo vhodné s petrželí velice opatrně, ve větších dávkách zrovna bezpečná není.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
janin
|
Napsal: ned čen 10, 2012 7:59 pm
|
|
|
Jarda píše:
Tak fungovat určitě bude, je v něm samá dobrota, nicméně jedno upozornění by zde bylo vhodné s petrželí velice opatrně, ve větších dávkách zrovna bezpečná není.
Ten som si tam práve nedala.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ravima
|
Napsal: ned čen 10, 2012 8:42 pm
|
|
|
Xeelee píše:
spousta bílkovin (celer obsahuje 18 aminokyselin)
akovéhle "informace" mě vždycky rozesmějou 
Jmenujte mi někdo jednu jedinou rostlinu, která neobsahuje 18 aminokyselin... Pokud vůbec existuje, bude to asi něco dost speciálního, rozhodně ne obyčejná zelenina, která samozřejmě vždycky obsahuje 18 aminokyselin 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
merilly
|
Napsal: pon čen 11, 2012 7:23 am
|
|
|
Janin: Nápoj som si dopriala včera a dnes ráno.Bude asi naozaj hĺbkový čistič.Spustili sa chrípkové príznaky,teplota 38.5°C,je možné,že by to až tak pôsobilo?
Je to normální detoxikační reakce. Čím zanesenější organismus, tím mohou být silnější reakce.
Já byla tři dny na zeleninových šťávách a vodě s citronem a spustila se mi třítýdenní hustá rýma a cítila jsem ledviny.
O detoxu hezky vypráví Jericho Sunfire- jakmile přejdete na živou stravu (bez živočišných potravin a nevařenou) tělo se samo začne čistit a spustí všechny stavidla, kterými lze vylučovat jedy a toxiny. Hleny, průjmy, pot, dech...
http://suprememastertv.cz/zdraviasport1 ... ianu_I.flv
Pamatujte u detoxu na klystýr. Uvolní se vám velké množství toxinů, škodliviny odchází zažívacím traktem, pokud ho nepročistíte, toxiny budou vstupovat zpět do těla.
Dr.Gary tak léčil rakovinu už v roce 1928- zeleninové šťávy a klystýry, aby se škodliviny z těla rychle dostaly.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
janin
|
Napsal: pon čen 11, 2012 9:08 am
|
|
|
Ďakujem.Dnes som už v poriadku,určite zabrali aj urinové klystýry.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sakul
|
Napsal: úte čen 12, 2012 9:18 pm
|
|
|
Filip08 píše:
A jaké jsou ty další techniky o kterých mluvíte? Vím, že nějaké najdu např. v tématu: Seberozvoj, Vztah spiritualita a tělesné zdraví, ale jistě to nebudou všechny. Mohl by jste aspoň uvést ty, které se zdají býti nejúčinější? Předem děkuji za odpověď.
Je toho opravdu hromada.
S čím já mám zkušenosti a co můžete sám praktikovat jsou různé meditace, koncentrace a dechová cvičení. Zančněte například tím že minimálně jednou denně se velmi pomalu a zcela vědomě nadechněte a vydechněte. Časem těchto nádechů přidejte. Aspoň jednou denně se zcela zastavte, nejlépe v práci v rušném shonu a pár sekund zústaňte v mysli zcela nehnutý, pouze pozorujte co se děje kolem vás a ve vás. Tyto jednoduché techniky vás připraví na další práci.
V rámci technik pod vedením terapeutů mám výboroné zkušenosti s holotropním dýcháním, které jde hluboko a daleko do naší minulosti, u nás jsou ale asi jen 3 lidé, s kterými bych tuhle techniku doporučil zkusit.
Naprosto zásadní metodou schopnou vyčistit leccos v našich vztazích jsou rodinné konstalace. Viděl jsem mnoho zásadních proměn životů lidí jen díky několika víkendům při řešení trablí v zamotaných rodinných vazbách.
Odhalit hluboko potlačený problém či blok dokáže regrese. Stejně tak ale dokáže způsobit dost neplechy pokud není vedena schopným terapeutem.
Nijak finančně a duševně náročnou metodou je kineziologie. Přestože občas působí srandovně, je to věc která se mi prokázala jako účinná pomoc především v začátcích.
V rámci pročištění energií jsem absolvoval několik dýchání do čaker, které čistí a aktivizuje energetická centra v těle a je takovou mírnější verzi holotropního dýchání.
Celkově vás může zklidnit a příjemně naladit joga, taiči, mantry, tance atd. Nicméně bez pročištění hloubky naší osobnosti to má často spíše kosmetický efekt. Případně jsem zažil že člověk s mnohým nastřádaným v sobě se při pokusech o meditace a jogu ještě dorazil jako když otevřete něco na co nejste připraveni.
Stejně jako u těla platí i u vnitřního prostoru pravidlo čistit, čistit a čistit. A stejně jako při šankaprakšaláně se při pohledu do toalety divíme co jsme si v sobě nosili tak i při těchto technikám zůstáváme často v šoku, co všechno na nás nevědomky působilo. Úleva je to při obojím nepopsatelná.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Xeelee
|
Napsal: čtv čen 14, 2012 1:04 am
|
|
|
"Bramborové hnutí" hýbe s cenami potravin v Řecku. Obchody musely začít zlevňovat zboží
http://zpravy.ihned.cz/c1-56135900-bram ... ovat-zbozi
Začalo to jako protest proti dovozu brambor z Egypta. Skupina řeckých zemědělců rozdala lidem v Soluni zdarma deset tun brambor a následně v dalším městě zorganizovala přímý prodej za třetinu běžné maloobchodní ceny. Úspěch na sebe nedal dlouho čekat.
|
| Nahoru |
|
 |