Dobry den, Jaroslave,
nejdrive Vam musim podekovat za zajimave a velmi peclive zpracovane webovky. Mate uvedeny velmi detailni popis jednotlivych cisticich procedur, coz je dle meho nazoru moc dulezite. Pracuji ve zdravotnictvi jako vysokoskolak nelekar a mozna take proto je nyni moje duvera ve vsemocnost lekaru omezena. Ne, ze bych neduverovala schopnostem kolegu, ale obcas zpusob leceni presne odpovida tomu, co popisujete na Vasich strankach, - obecny postup dle urcitych narizeni a pravidel. A to velmi casto nepomaha. Sama na sobe jsem jiz vyzkousela Sankhapraksalanu, musim rici, ze ne prilis uspesne nebot piti slane vody pro mne bylo neunosne a k efektu sifonu nakonec doslo jen omezene, protoze dalsi vodu jsem do sebe uz proste nedostala. Existuje nejaky figl? Presto v ociste zazivani, kterou zde popisujete vidim velke pozitivum. Nyni bych na Vas mela prosbu a soucasne zadost o radu. Moji mamince, bohuzel, pred tydnem diagnostikovali nador na tlustem streve. Pristi tyden ma probehnout operacni vykon, ktery se v tomto pripade udelat musi, nebot na streve doslo diky rustu nadoru k vyraznemu zuzeni a hrozbe "prasknuti steny streva" a uvolneni jeho obsahu do okoli. Pokud operace probehne dobre a ja doufam, ze ano, nejsem jiz prilis srozumena s naslednou lecbou cytostatiky. Chtela jsem se proto poradit, zda v pripade zdarneho prubehu operace a dobreho hojeni, je mozne pacientovi v tomto pripade pomoci nejakym alternativnim lecebnym postupem, pripadne doplnky, cistici procedurou? Nestihla jsem jeste zdaleka procist obsah vasich stranek, mozna to mate nekde uvedene, v tom pripade, prosim, nasmerovat, kam bych se mela podivat. Predem moc dekuji.
Na zaver bych Vam jeste chtela napsat, ze je zajimave, jak se shodujete s protirakovinnou kurou patera Ferdy ze Susice ( zalozenou prevazne na piti zeleninovych stav) v pripade Vaseho samoleceni ve vasem zivotnim pribehu.
Preji hezky den!