| Autor |
Zpráva |
|
Lubyx
|
Napsal: sob dub 10, 2010 7:04 pm
|
|
|
dobry den, xcel by som sa spytat ci si po poziti kefiru mozem dat kludne davku mms ci to nelikviduje aj kultury z kefiru..
vdaka
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob dub 10, 2010 8:59 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Lubyx píše:
dobry den, xcel by som sa spytat ci si po poziti kefiru mozem dat kludne davku mms ci to nelikviduje aj kultury z kefiru..
vdaka
Teoreticky ne, protože jde o zásadité organizmy a ty MMS nelikviduje, likviduje jakýkoliv kyselý sajrajt v těle, ale asi je to také oslabí, nicméně z mé vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že to není zásadní. Nejlépe se mi osvědčilo brát MMS během dne a kefír pít na noc, což poskytne kefírkám dostatečný prostor pro kolonizaci ve střevě.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Host
|
Napsal: pon srp 29, 2011 7:16 pm
|
|
|
Mě zajímá podobná věc. Dám lugol a s odstupem řekněme 30-60 minut kefír z tibetské houby. Případně to otočím a nejdřív piju kefír a pak lugol. Nemůže lugol jako desinfekce ty účinky kefíru zničit?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte srp 30, 2011 8:25 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Host píše:
Mě zajímá podobná věc. Dám lugol a s odstupem řekněme 30-60 minut kefír z tibetské houby. Případně to otočím a nejdřív piju kefír a pak lugol. Nemůže lugol jako desinfekce ty účinky kefíru zničit?
Tak ty bakterie to určitě při přímém kontaktu zlikviduje, ale pokud je dostatečný odstup, tak v tom nevidím problém. Určitě se rychleji vstřebává ten lugol, čili ten bych asi pil první a odsup i tak dodržet minimálně 30 minut, raději více.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
EvaV
|
Napsal: pát dub 19, 2013 5:46 pm
|
|
|
Kefir a mms
Dobrý den, prosím o radu.
Manžel-80 let si vyléčil zápal plic, zánět žíly - antibiotiky. Byl mu v hlenu nalezen MRSA. Je v nemocnici 5.týden, bez teplot.
Je parkinsonik.
Z diskuse zde nejsem moudrá. Můžete mi, prosím, poradit konkrétně co mohu pro něho udělat? Denně za ním chodím, mohu přenést bakterie i na sebe? Jak se bránit, vím, že důslednou hygienou.
Děkuji EvaV
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř kvě 01, 2013 4:05 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
EvaV píše:
Kefir a mms
Dobrý den, prosím o radu.
Manžel-80 let si vyléčil zápal plic, zánět žíly - antibiotiky. Byl mu v hlenu nalezen MRSA. Je v nemocnici 5.týden, bez teplot.
Je parkinsonik.
Z diskuse zde nejsem moudrá. Můžete mi, prosím, poradit konkrétně co mohu pro něho udělat? Denně za ním chodím, mohu přenést bakterie i na sebe? Jak se bránit, vím, že důslednou hygienou.
Děkuji EvaV
Teoretická možnost nákazy pochopitelně existuje u všeho, což ovšem není otázka těch bakterií, ale stavu imunity daného jedince. Klidně mě zavolejte a já vám vše potřebné vysvětlím.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jurgen
|
Napsal: sob zář 13, 2014 12:38 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned zář 28, 2014 7:43 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Jurgen píše:
Tak funguje jakékoliv množství i málo je mnohem více než nic. Prakticky alespoň 3 dcl denně by již mohlo něco změnit. Nechápu jak to s tou náhradou myslíte.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jurgen
|
Napsal: ned říj 05, 2014 10:40 am
|
|
|
Jarda píše:
Nechápu jak to s tou náhradou myslíte.
Předpokládám, že MMS se užívá, aby potlačovalo ty potvůrky. A to samé by měl dělat fungilen, takže sem si vlastně odpověděl sám...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned lis 09, 2014 12:01 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Jurgen píše:
Předpokládám, že MMS se užívá, aby potlačovalo ty potvůrky. A to samé by měl dělat fungilen, takže sem si vlastně odpověděl sám...
Pokud je to myšleno takto, tak ano, zaměnitelnost je podle všeho možná.
|
|
| Nahoru |
|
 |