| Autor |
Zpráva |
|
RaDu
|
Napsal: čtv bře 08, 2012 11:26 am
|
|
|
Je nějaké časové omezení u urinových klystýrů,mám na mysli třeba kolikrát za týden a po jak dlouhou dobu se dají praktikovat.Nebo je možné je provádět bez nějakého omezení.Aby si člověk nějak zdravotně neublížil z dlouhodobého praktikování.Jsou nějaké zkušenosti z praxe.
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv bře 08, 2012 12:00 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
RaDu píše:
Je nějaké časové omezení u urinových klystýrů,mám na mysli třeba kolikrát za týden a po jak dlouhou dobu se dají praktikovat.Nebo je možné je provádět bez nějakého omezení.Aby si člověk nějak zdravotně neublížil z dlouhodobého praktikování.Jsou nějaké zkušenosti z praxe.
Již jsem to zde psal, že urinové klystýry se dají provádět dle potřeby, prakticky bez omezení.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
borisek
|
Napsal: čtv bře 08, 2012 6:30 pm
|
|
Registrován: čtv čen 23, 2011 12:42 pm Příspěvky: 150 Bydliště: slovensko-zlate moravce
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pát bře 09, 2012 12:15 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
borisek píše:
dobri  ...mam taky dotaz pan Jardo ....rozhodol som si spravit taky mini "detox" pomocou klystyrou (kavovy , citronovi , citron plus mms , mms ) planoval som si robit klystyri 2 tyzne v roznich intervaloch ( ako vide cas  ) ....a uz som skoro na konci tohoto "mini detoxu ....klystyri som si robil tak cca 4-6 x do tizna a mam poslednom case taky problem ze jedlo ktore som predtym pohode stravil bez nejakej "extra plynatosti" mi teraz robi problem a "prdim" aj z jedal ktore mi pred tim nerobili ziadny problem ... mozem tento jav pripisat narusenej crevnej mikroflore a po case sa to zlepsi tim ze sa obnovy ...alebo v tom vidite inu prcinu ?  dakujem 
Těžko posoudit, já bych klystýry na pár dní vynechal, doplnil laktobacily a pokud se stav upraví, tak je dělat méně často.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: ned bře 18, 2012 11:38 am
|
|
|
Stala se mi taková nepříjemná věc - po 2 měsících "provozu" irigační soupravy jsem si všimla, že se uvnitř hadice vytvořila plíseň a to i přesto, že jsem se snažila udržovat hadici co to šlo (podotýkám, že MMS zatím nevlastním, tudíž jsem proplachovala pouze horkou vodou, ale řádně!). Souprava pochopitelně letěla do popelnice a pořídím novou, ale mám obavy, aby se brzo neopakovalo totéž. Máte někdo nějaké doporučení jak toto náčiní nejlépe udržovat? Napadl mě závěrečný průplach horkou vodou se silnou koncentrací soli - jestli by to tomu zabránilo....? Děkuji za rady a zdravím !
| Nahoru |
|
 |
|
janin
|
Napsal: ned bře 18, 2012 1:31 pm
|
|
|
prokera píše:
Stala se mi taková nepříjemná věc - po 2 měsících "provozu" irigační soupravy jsem si všimla, že se uvnitř hadice vytvořila plíseň  a to i přesto, že jsem se snažila udržovat hadici co to šlo (podotýkám, že MMS zatím nevlastním, tudíž jsem proplachovala pouze horkou vodou, ale řádně!). Souprava pochopitelně letěla do popelnice a pořídím novou, ale mám obavy, aby se brzo neopakovalo totéž. Máte někdo nějaké doporučení jak toto náčiní nejlépe udržovat? Napadl mě závěrečný průplach horkou vodou se silnou koncentrací soli - jestli by to tomu zabránilo....? Děkuji za rady a zdravím  !
Zdravím.Mne sa stalo to isté.Kúpila som nový irigátor a ten po po prepláchnutí /niekedy nechám v hadičke pôsobiť octovú vodu/,nechám zavesený s odmontovaným nástavcom visieť na vešiaku v kúpeĺni.Pleseň sa zatiaĺ netvorí 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: ned bře 18, 2012 2:37 pm
|
|
|
janin píše:
Zdravím.Mne sa stalo to isté.Kúpila som nový irigátor a ten po po prepláchnutí /niekedy nechám v hadičke pôsobiť octovú vodu/,nechám zavesený s odmontovaným nástavcom visieť na vešiaku v kúpeĺni.Pleseň sa zatiaĺ netvorí 
Děkuji za radu janin ! Také jsem přemýšlela o octu a nebo právě ještě o silném roztoku soli. Vyzkouším to, snad to zabere ...? Horká čistá voda evidentně nestačí . A to jsem se snažila i aby ta hadice co nejvíc uvnitř "větrala" a stejně to bylo houby platné...
| Nahoru |
|
 |
|
NOWOCAYN
|
Napsal: ned bře 18, 2012 2:39 pm
|
|
Registrován: ned led 31, 2010 1:10 pm Příspěvky: 735 Bydliště: Slovensko - Košice
|
prokera píše:
Stala se mi taková nepříjemná věc - po 2 měsících "provozu" irigační soupravy jsem si všimla, že se uvnitř hadice vytvořila plíseň  a to i přesto, že jsem se snažila udržovat hadici co to šlo (podotýkám, že MMS zatím nevlastním, tudíž jsem proplachovala pouze horkou vodou, ale řádně!). Souprava pochopitelně letěla do popelnice a pořídím novou, ale mám obavy, aby se brzo neopakovalo totéž. Máte někdo nějaké doporučení jak toto náčiní nejlépe udržovat? Napadl mě závěrečný průplach horkou vodou se silnou koncentrací soli - jestli by to tomu zabránilo....? Děkuji za rady a zdravím  !
Ahoj. Keď budeš umývať irigátor aj za pomoci hubky na riad a prostriedku na umývanie riadu, tak nič také nehrozí (mám jeden a ten istý 2 roky...)
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: ned bře 18, 2012 2:56 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jani
|
Napsal: ned bře 18, 2012 6:13 pm
|
|
Registrován: pát kvě 14, 2010 4:04 pm Příspěvky: 445 Bydliště: Hodonínsko
|
prokera píše:
Děkuji za tip  . Mě je trochu proti mysli lít do toho jar  , mám pocit, že ho potom dobře neodstraním  ...?
Ale asi to účinek má když už 2 roky "jedeš" na stejný irigátor  . Jinak vymýt ten sáček zvládnu bez problémů, ale co se týka hadice, tam nezbývá než proplachovat  ..... 
Zkus proplachovat octovou vodou, sodou bikarbonou, pokud máš možnost mrtvou vodou ....
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte bře 20, 2012 11:44 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
prokera píše:
Sice vám zde radí celkem dobře, nicméně nikoho asi nenapadlo obyčejné Savo, to vám tu hadici vygruntuje za pár minut a pak ji jenom propláchnete teplou vodou a jde ji hned používat, zbytkový chlór nijak tělu nevadí, toho se bát nemusíte.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: úte bře 20, 2012 12:49 pm
|
|
|
Jarda píše:
Sice vám zde radí celkem dobře, nicméně nikoho asi nenapadlo obyčejné Savo, to vám tu hadici vygruntuje za pár minut a pak ji jenom propláchnete teplou vodou a jde ji hned používat, zbytkový chlór nijak tělu nevadí, toho se bát nemusíte.
Děkuji pane Jardo - to je dobrý a levný tip ! Asi nebudu experimentovat a začnu rovnou se Savem, dřív než zbankrotuji ze zbytečných nákupů dalších irigačních souprav - toto bude nejjistější.
| Nahoru |
|
 |
|
ovekyska
|
Napsal: úte bře 20, 2012 5:26 pm
|
|
|
Jarda píše:
ja som podobne pouzila roztok z MMS 2 a vody. naliala do hadice, nechala posobit a parada!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: stř bře 21, 2012 8:04 am
|
|
|
ovekyska píše:
ja som podobne pouzila roztok z MMS 2 a vody. naliala do hadice, nechala posobit a parada!
Tak MMS funguje určitě, ale to bylo právě to, co jsem psala, že jsem neměla a stále nemám ...no časem určitě pořídím a do té doby pojedu na Savo .
| Nahoru |
|
 |
|
hammel
|
Napsal: stř bře 21, 2012 8:04 pm
|
|
Registrován: stř zář 08, 2010 7:35 pm Příspěvky: 187 Bydliště: Slovensko- Prešov
|
Včera som skúsil klystír s 4 lyžicami jablčného octu a 15 kvapkami lugolovho roztoku. Nič zvláštne som necítil a ani ten ocot ma vôbec nedráždil.
|
|
| Nahoru |
|
 |