| Autor |
Zpráva |
|
Jarda
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 10:15 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
TomIn píše:
Děkuji za rady, čistit budu ještě víc, kokos můžu - 200 g jsem snědl za týden a je to dobrota 
Maso jíst nemusím, přes 10 let jsem byl vege, zas tak moc ho nejím a uvažoval jsem, že ho vyhechám zase. Ryby spíše pstruhy, tresky, lososy a tuňáky, ty jsou snad zdravé, ale taky to nemusím.
Teď mám pocit, že mé potíže se zažíváním jsou spíše z toho čištění, čistí se i střeva, protože ty mě nebolely nikdy jako teď, dodávám probiotika, minerály, ...
Je celkem běžné, že se potíže krátkodobě zhorší, to je Herxheimerova reakce na léčbu a zná to každý, kdo si tím očistným procesem prošel.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Dušan
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 2:03 pm
|
|
|
Ako mam rozbit kokos aby som ho mohol vypit, sekeru ani kladivo tu nemám .
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Marťan
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 2:28 pm
|
|
|
Dušan píše:
Ako mam rozbit kokos aby som ho mohol vypit, sekeru ani kladivo tu nemám .
Každý kokos má z jedné strany 3 tmavé body. Dvě z nich navrtám vývrtkou a mléko vyteče. Potom ho rozbiju paličkou na maso.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
kněžna Zaháňská
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 3:49 pm
|
|
Registrován: čtv pro 01, 2011 11:29 pm Příspěvky: 9 Bydliště: Polička-Babka
|
Marťan píše:
Každý kokos má z jedné strany 3 tmavé body. Dvě z nich navrtám vývrtkou a mléko vyteče.  Potom ho rozbiju paličkou na maso.
A kde se u nás dá sehnat kokos, v kterým je doopravdy mlíko? To se mi ještě nikdy nepovedlo. Teď sem si koupila jeden v Tescu kvuli dužině, mlíko samozřejmě pryč, s tím jsem počítala, ovšem na místo obyčejné vody, jak jsem zvyklá, tam byla nějaká hodně slazená tekutina, takže sem už ani tu dužinu nejedla.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Dušan
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 6:34 pm
|
|
|
a pojde to aj malým nožom,vyvrtku nemám?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Marťan
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 10:02 pm
|
|
|
kněžna Zaháňská píše:
A kde se u nás dá sehnat kokos, v kterým je doopravdy mlíko? To se mi ještě nikdy nepovedlo. Teď sem si koupila jeden v Tescu kvuli dužině, mlíko samozřejmě pryč, s tím jsem počítala, ovšem na místo obyčejné vody, jak jsem zvyklá, tam byla nějaká hodně slazená tekutina, takže sem už ani tu dužinu nejedla.
Ta tekutina v ořechu je právě to kokosové mléko. http://cs.wikipedia.org/wiki/Kokosov%C3%BD_o%C5%99ech
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Marťan
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 10:05 pm
|
|
|
Dušan píše:
a pojde to aj malým nožom,vyvrtku nemám?
Tak hodně úzkým nožem by to jít mohlo, ale to už bych spíš zkusil vrták do dřeva. 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 10:47 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
kněžna Zaháňská píše:
To je škoda v ideální zralosti kokosu je mléko čirá tekutina a je dost sladké, což má chuťový vliv i na tu dužinu a je pak výborná. Jinak mléčné, tedy nezralé kokosy, se sem běžně nedováží, ale při troše snahy se sehnat dají.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
kněžna Zaháňská
|
Napsal: čtv pro 15, 2011 11:19 pm
|
|
Registrován: čtv pro 01, 2011 11:29 pm Příspěvky: 9 Bydliště: Polička-Babka
|
Jarda píše:
To je škoda v ideální zralosti kokosu je mléko čirá tekutina a je dost sladké, což má chuťový vliv i na tu dužinu a je pak výborná. Jinak mléčné, tedy nezralé kokosy, se sem běžně nedováží, ale při troše snahy se sehnat dají.
Ahaaa, tak já žila celej život v bludu. Jednak sem si prvně myslela, že v kokosu je mlíko, tak sem byla zklamaná, když sem tam našla jakousi vodu. Pak mi někdo řek, že ty kokosy navrtaj, mlíko vysajou, daj tam vodu a zase zadělaj. A teď sem se prvně setkala se zralým kokosem a málem bych ho zatratila navždy. Naštěstí stará šetřivka sem tu vodu vypila, za což sem se pak kála, co na to moje candida. Jenže po 4 týdnech bez ovoce mě ta sladká chuť přemohla. A dužinu sem dala do ledničky, že ji třeba sní někdo jinej. No to sem ráda, že navrtaný kokosy jsou blbost, díky za vyvedení z hlubokého omylu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pát pro 16, 2011 12:15 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
kněžna Zaháňská píše:
Ahaaa, tak já žila celej život v bludu. Jednak sem si prvně myslela, že v kokosu je mlíko, tak sem byla zklamaná, když sem tam našla jakousi vodu. Pak mi někdo řek, že ty kokosy navrtaj, mlíko vysajou, daj tam vodu a zase zadělaj. A teď sem se prvně setkala se zralým kokosem a málem bych ho zatratila navždy. Naštěstí stará šetřivka sem tu vodu vypila, za což sem se pak kála, co na to moje candida. Jenže po 4 týdnech bez ovoce mě ta sladká chuť přemohla. A dužinu sem dala do ledničky, že ji třeba sní někdo jinej. No to sem ráda, že navrtaný kokosy jsou blbost, díky za vyvedení z hlubokého omylu.
Vidíte, kolik bludů se šíří a lidé jim věří.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
TomIn
|
Napsal: stř led 18, 2012 12:11 pm
|
|
Registrován: pon lis 21, 2011 2:48 pm Příspěvky: 73 Bydliště: Krnov
|
Jarda píše:
Je celkem běžné, že se potíže krátkodobě zhorší, to je Herxheimerova reakce na léčbu a zná to každý, kdo si tím očistným procesem prošel.
Tak po částečném studiu informací z tohoto fóra jsem došel k tomu, že mé problémy jsou způsobeny jednak kvasinkami, jednak nedostatkem HCl v žaludku a asi i překyselením těla. Moje otázka je - čím vůbec začít - prakticky jsem začal s protikvasinkovou dietou, ale když jsem trochu zhřešil, tak mám hned zpět pálení žáhy a nafouklé břicho, o špatném spaní ani nemluvě. A asi bych měl své dotazy spíše přesunout do části o candidě. A taky si myslím, že mohu mít problémy s očistou těla po vymírání kvasinek, to asi bude spíše o klistýrech, šankprakšaláně atd.
Taky se chci zeptat, zda je zde jeden ucelený návod na candidu, případně HCl, protože se to zde opakuje na tolika místech Zmiňovaný kurz zdravého života by byl určitě přínosem, i když těch informací je zde spousta, včetně komentářů a popisování zkušeností systémem pokus - omyl (ale tak to v životě chodí).
Je zajímavé, že 40 letech člověk zjistí, že se neumí stravovat, špatně spí, neumí chodit ani sedět ... 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř led 18, 2012 12:33 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
TomIn píše:
Tak po částečném studiu informací z tohoto fóra jsem došel k tomu, že mé problémy jsou způsobeny jednak kvasinkami, jednak nedostatkem HCl v žaludku a asi i překyselením těla. Moje otázka je - čím vůbec začít - prakticky jsem začal s protikvasinkovou dietou, ale když jsem trochu zhřešil, tak mám hned zpět pálení žáhy a nafouklé břicho, o špatném spaní ani nemluvě. A asi bych měl své dotazy spíše přesunout do části o candidě. A taky si myslím, že mohu mít problémy s očistou těla po vymírání kvasinek, to asi bude spíše o klistýrech, šankprakšaláně atd.
Taky se chci zeptat, zda je zde jeden ucelený návod na candidu, případně HCl, protože se to zde opakuje na tolika místech Zmiňovaný kurz zdravého života by byl určitě přínosem, i když těch informací je zde spousta, včetně komentářů a popisování zkušeností systémem pokus - omyl (ale tak to v životě chodí).
Je zajímavé, že 40 letech člověk zjistí, že se neumí stravovat, špatně spí, neumí chodit ani sedět ... 
Každopádně základ je čisté střevo a od něho se odvíjí vše ostatní. Ucelenější návody než to co je na tomto fóru asi nikde nejsou, ale nevím, prostudované to nemám. Člověk se učí od mládí samé nesmysly a zjistí to vždy dost pozdě, ovšem to není vaše chyba to je záměrné oblbování lidí za účelem zisku a brzkého odchodu do země. Přeci nemůžete věřit těm kecům, že někdo je ochoten platit někomu důchod, to je jako za zlatých časů v Americe, "jedině mrtvý důchodce, je dobrý důchodce".
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
TomIn
|
Napsal: stř led 18, 2012 1:55 pm
|
|
|
Jj, tak to na světě chodí. Teď mě v bance přesvědčovali, abych si už spořil na penzi 
Je na světě spousta postupů a informací tisíce let staré, jen je hledat a najít, i když i Vaše cesta hledání je velmi zajímavá a inspirativní.
Budu číst dál, začnu taky pročišťovat střevo a i jiné orgány a to by v tom byl čert, abych(om) se nedostali do lepšího stavu.
Děkuji za Vaše rady a přístup a přeji krásný den.
Tomáš
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv led 19, 2012 12:59 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
TomIn píše:
Jj, tak to na světě chodí. Teď mě v bance přesvědčovali, abych si už spořil na penzi
Je na světě spousta postupů a informací tisíce let staré, jen je hledat a najít, i když i Vaše cesta hledání je velmi zajímavá a inspirativní.
Budu číst dál, začnu taky pročišťovat střevo a i jiné orgány a to by v tom byl čert, abych(om) se nedostali do lepšího stavu.
Děkuji za Vaše rady a přístup a přeji krásný den.
Tomáš
Spořit na penzi, které se v našich podmínkách prakticky nikdo nedožije, to je dobrý vtip.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
TomIn
|
Napsal: čtv led 26, 2012 10:33 am
|
|
|
Já hlupák, já hlava děravá, mám to před nosem a nevidím to - celý návod je vlastně na hlavní stránce, ve fóru jsou už pak jednotlivá témata rozebírána! Je to pěkně a polopaticky napsáno, jasněji už to ani nejde.
|
|
| Nahoru |
|
 |