| Autor |
Zpráva |
|
Jarda
|
Napsal: pon dub 02, 2012 10:47 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
NOWOCAYN píše:
to Jarda : Pán Jarda, zaujímalo by ma, či po zmrazení čerstvej ananásovej šťavy (chcem ju naljať do nádobky na ľadové kocky...) bude po jej rozmrazení ešte aktívny enzým papaín.... Hmmm ?
Ďakujem za odpoveď.
Aktivní enzymy tam budou, ale papain asi ne, ten je v jiných plodinách.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon dub 02, 2012 10:49 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Tolar píše:
Jardo popisoval jste,ze jste dostal na levou nohu plisen z doby na vojne.Zkousel jste to umorit cistym vitaminem E.Neuspesne.Mohu se zeptat jaky vitamin E jste pouzival?To jste vymackal z tobolky pro oralni aplikaci?Nebo jste si nechal éčko nejak vyrobit?Dekuji Tolar
Ano, propíchnete tobolku a olej natřete na postižené místo.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Leon
|
Napsal: úte dub 03, 2012 8:38 am
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat, mám podle rozboru krve velmi mírně zvýšené chloridy. Co to znamená a jsou s tím spojená nějaká zdravotní rizika? Piju už přes čtyři měsíce chlorid hořečnatý (2,5 rovné čajové lžičky) a teď jsem do něj začal přidávat chlorid draselný kvůli velkému nedostatku draslíku, který potřebuju srovnat. Doufám, že to neznamená, že s tím budu muset přestat? Děkuji za odpověď.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
q:o)
|
Napsal: úte dub 03, 2012 9:22 am
|
|
|
Na nedostatek lithia doporučujete ve velkém aplikovat růžovité rostliny.
Znamená to přidat do jídelníčku květy těchto rostlin?
Děkuji předem za odpověď.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
NOWOCAYN
|
Napsal: úte dub 03, 2012 10:26 am
|
|
Registrován: ned led 31, 2010 1:10 pm Příspěvky: 735 Bydliště: Slovensko - Košice
|
Jarda píše:
Aktivní enzymy tam budou, ale papain asi ne, ten je v jiných plodinách.
Chybička.... pomýlil som si papain a bromelain... 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tolar
|
Napsal: čtv dub 05, 2012 4:54 pm
|
|
|
Pokud se muze jist selen tablety po jidle,nebude vadit,ze beru po jidle ostropestrec.kasicku a pak na to jeste selen?Dekuji Tolar
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Host
|
Napsal: čtv dub 05, 2012 9:16 pm
|
|
|
Tolar píše:
Pokud se muze jist selen tablety po jidle,nebude vadit,ze beru po jidle ostropestrec.kasicku a pak na to jeste selen?Dekuji Tolar
Selen je ideální brát s jódem (v případě deficitu, což má téměř každý druhý ovčan). Jinak na selenové pixli od amerických soudruhů je "...take with water and food"
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon dub 09, 2012 5:16 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Leon píše:
Chtěl jsem se zeptat, mám podle rozboru krve velmi mírně zvýšené chloridy. Co to znamená a jsou s tím spojená nějaká zdravotní rizika? Piju už přes čtyři měsíce chlorid hořečnatý (2,5 rovné čajové lžičky) a teď jsem do něj začal přidávat chlorid draselný kvůli velkému nedostatku draslíku, který potřebuju srovnat. Doufám, že to neznamená, že s tím budu muset přestat? Děkuji za odpověď.
Nedomnívám se, že to představuje zásadní problém, spíše se zaměřte na vybalancování daných prvků, tedy dodávat pouze to, co evidentně chybí.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon dub 09, 2012 5:17 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
q:o) píše:
Cokoliv jedlého z uvedených rostlin.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
inzenyr
|
Napsal: pon dub 09, 2012 10:39 pm
|
|
|
q:o) píše:
Právě začaly kvest sakury. Kdyz jdu kolem nich tak ochutnavam. Jejich kvety chutnaji docela zajimave. 
Inzenyr
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: čtv dub 12, 2012 12:55 pm
|
|
|
Zdravím Vás pane Jardo, moc bych prosila o Váš názor na tento produkt:
http://energycentrum.cz/fytomineral.php
(Při registraci není ani ta cena tak astronomická.)
Děkuji za případnou odpověď .
| Nahoru |
|
 |
|
jani
|
Napsal: čtv dub 12, 2012 2:17 pm
|
|
Registrován: pát kvě 14, 2010 4:04 pm Příspěvky: 445 Bydliště: Hodonínsko
|
prokera píše:
Tento zázrak jsem kdysi dostala s tím, že dělá divy - nic takového se nekonalo, dávala jsem to i zvířatům, na kterých se nedá dosáhnout tzv. placebo efektu, ale ani zde se nic nedělo. To už máte lepší zakoupit si mumio 5g polotuhý roztok ( nikoliv tabletky s kopou přídatných svinstev ). Ale je to jen moje zkušenosti, svoji musíte zřejmě otestovat sama.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
esie
|
Napsal: čtv dub 12, 2012 4:34 pm
|
|
|
Já si dovoluji připojit i svoji zkušenost s tímto přípravkem a ta je opravdu velice dobrá - právě zvláště u zvířat se mi velmi osvědčil -dáváme pejskovi i kočičákům a největší efekt se projevil již několikrát u králíků - kdy samice po porodu jakoby zchromla a již při 2 denním podávání se její stav upravil. Každý jsme holt jiný. v rodině si ho přidáváme do vody.
Kupujeme ho ovšem za cenu podstatně nižší než uvádíte za Kč 420,00.
přeji hezký den 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: pát dub 13, 2012 6:48 am
|
|
|
jani píše:
Tento zázrak jsem kdysi dostala s tím, že dělá divy - nic takového se nekonalo, dávala jsem to i zvířatům, na kterých se nedá dosáhnout tzv. placebo efektu, ale ani zde se nic nedělo. To už máte lepší zakoupit si mumio 5g polotuhý roztok ( nikoliv tabletky s kopou přídatných svinstev ). Ale je to jen moje zkušenosti, svoji musíte zřejmě otestovat sama.
Děkuji za odpověď . O mumiu už dávno uvažuji, ale zatím jsem ho nezkusila a ani nevím, že se prodává tekuté ? Zatím jsem viděla pouze tablety různých kvalit....určitě to ještě prozkoumám !
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: pát dub 13, 2012 6:56 am
|
|
|
esie píše:
Já si dovoluji připojit i svoji zkušenost s tímto přípravkem a ta je opravdu velice dobrá - právě zvláště u zvířat se mi velmi osvědčil -dáváme pejskovi i kočičákům a největší efekt se projevil již několikrát u králíků - kdy samice po porodu jakoby zchromla a již při 2 denním podávání se její stav upravil. Každý jsme holt jiný. v rodině si ho přidáváme do vody.
Kupujeme ho ovšem za cenu podstatně nižší než uvádíte za Kč 420,00.
přeji hezký den 
Děkuji . No já ho užívám (také za podstatně nižší cenu ) s přestávkami půl roku a mám pocit, že to není špatná věc. Spektrum minerálů, které ten přípravek obsahuje se mi zdá dosti široké a to se mi na tom líbí . Nevím ale, jak s tou koncentrací - jestli si nekupuji jen "iluzi" , že mám o všechny prvky postaráno ....? Objektivní hodnocení žádné neznám. Na sobě člověk pochopitelně také nic závratného nezjistí , tak jsem jen chtěla vědět co na to pan Jarda a jiní ....?
| Nahoru |
|
 |