| Autor |
Zpráva |
|
Jarda
|
Napsal: sob úno 27, 2010 9:20 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Xion píše:
Z fora UPramene
Jayo píše:
Jayo píše:
Skusal niekto osetrovat citrusove plody rozprasovacom s MMS, napr. kazde 2 dni, ci vydrzia dlhsie, kym zacnu plesniviet? Mohlo by to fungovat?
Nemusí to být MMS (aktivovaný), stačí 3% roztok chloritanu sodného - úplně běžně se tím postřikuje nejen ovoce a zelenina, ale hlavně maso.
Je to také jediná účinná a nezávadná složka ústních vod - těch, ve kterých není zhoubný fluorid.
Kolega tak ošetřil i víno z loňské sklizně - vsunul do demižonu trubičku s aktivovaným chloritanem, a místo smradlavé síry tedy použil ClO2. Víno je naprosto perfektní!
Predpokladam, ze rozdiel je hlavne v tom, ze aktivovane MMS vyprcha za 2 hodiny, zatialco ten chloritan tam ostane dlhsie. Avsak, bude dostatocne ucinny?
Ano, a na rozdíl od aktivovaného, který působí okamžitě, a pak se rozpadne, to drží dlouhodobě. Využívá to slabou kyselost na povrchu plodů a reaguje velmi pomalu a v dostatečné míře. Vyzkoušeno s jablky uskladněnými na zimu. Z takto ošetřených nezplesnivělo ani jedno.
Radsej keby tie pomarance osetrovali takto, to by sa aj ta kora dala pouzit.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Peertyll
|
Napsal: čtv bře 04, 2010 3:29 pm
|
|
|
Dobrý den, chtěla bych vědět Váš názor na nulovou reakci. Dostala jsem se postupně na tři kapky MMS a nemám vůbec žádné pocity. Vyplývá z toho, že nejsem zanešená "breberkami" ?! Dost o tom pochybuji, protože je mi 45 let a nikdy jsem nedělala žádnou očistu. Poslední dobou jsem pořád jakoby nafouklá a plná, domnívala jsem se, že by mně mohlo MMS pomoct.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv bře 04, 2010 5:07 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Peertyll píše:
Dobrý den, chtěla bych vědět Váš názor na nulovou reakci. Dostala jsem se postupně na tři kapky MMS a nemám vůbec žádné pocity. Vyplývá z toho, že nejsem zanešená "breberkami" ?! Dost o tom pochybuji, protože je mi 45 let a nikdy jsem nedělala žádnou očistu. Poslední dobou jsem pořád jakoby nafouklá a plná, domnívala jsem se, že by mně mohlo MMS pomoct.
To není nijak velká dávka a celkem nic divného to nepředstavuje. Také to vůbec neznamená, že se nic neděje, třeba se děje, akorát to nevnímáte. Prostě bych jel pořád nahoru a uvidíte. To nadýmání je většinou od kvasinek a těm MMS rozhodně moc nechutná.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jana
|
Napsal: pát bře 05, 2010 11:56 am
|
|
Registrován: pon čen 15, 2009 3:16 pm Příspěvky: 131 Bydliště: Středočeský kraj
|
Tři kapky jsou málo,
já neměla žádnou reakci až do 10 kapek,
teď u mě probíhá zajímavá věc, průběh jako dříve, když jsem byla nemocná, což jsem byla strašně často, nejprve bílo v krku, silná bolest, potom se to přesunulo do nosu, hrozná rýma a pak kašel, poslední fáze, tím to vždycky končilo.... tohle mě trápilo roky asi tak každé dva měsíce....... takže tohle teď prožívám na MMS, takže doufám, že to je způsob očisty a že to je naposled! 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Mat
|
Napsal: pát bře 05, 2010 9:31 pm
|
|
|
Jarda píše:
To není nijak velká dávka a celkem nic divného to nepředstavuje. Také to vůbec neznamená, že se nic neděje, třeba se děje, akorát to nevnímáte. Prostě bych jel pořád nahoru a uvidíte. To nadýmání je většinou od kvasinek a těm MMS rozhodně moc nechutná.
Napadla ma jedna vec. MMS sa má dávkovat postupne od 1 kvapky a postupne navyšovat.
Mám ale v rodine jedného človeka, ktorý znesie skutočne "ako hovado" a napadlo ma či by som mu mohol poradit aby si dal naraz napr. 20 alebo viac kvapiek. Povedal som mu, že zrejme má candidu(podla toho čo mi povedala), doknaca začal jest orechy a ovocie,čo je obrovský posun(v jej prípade). Je možné takýmto jednorazovým postupom eliminovat candidu?
Myslím, že keby som jej poradil aby robila to čo ja, "ládovat" do seba viac krát dlhšiu dobu vačšie množstvo kvapiek tak by sa to stretlo s odporom. Nie každý si na to vie zvyknút, no moja snaha je pomoct, tak sa teda pýtam.
Ďakujem
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pát bře 05, 2010 9:54 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Jana píše:
Tři kapky jsou málo,
já neměla žádnou reakci až do 10 kapek,
teď u mě probíhá zajímavá věc, průběh jako dříve, když jsem byla nemocná, což jsem byla strašně často, nejprve bílo v krku, silná bolest, potom se to přesunulo do nosu, hrozná rýma a pak kašel, poslední fáze, tím to vždycky končilo.... tohle mě trápilo roky asi tak každé dva měsíce....... takže tohle teď prožívám na MMS, takže doufám, že to je způsob očisty a že to je naposled! 
Ano, tělo se vyčistí a budete mít pokoj, někdy to moc příjemné není, když se ty projevy nemocí dostaví, ale většinou to znamená obrat k lepšímu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pát bře 05, 2010 10:00 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Mat píše:
Napadla ma jedna vec. MMS sa má dávkovat postupne od 1 kvapky a postupne navyšovat.
Mám ale v rodine jedného človeka, ktorý znesie skutočne "ako hovado" a napadlo ma či by som mu mohol poradit aby si dal naraz napr. 20 alebo viac kvapiek. Povedal som mu, že zrejme má candidu(podla toho čo mi povedala), doknaca začal jest orechy a ovocie,čo je obrovský posun(v jej prípade). Je možné takýmto jednorazovým postupom eliminovat candidu?
Myslím, že keby som jej poradil aby robila to čo ja, "ládovat" do seba viac krát dlhšiu dobu vačšie množstvo kvapiek tak by sa to stretlo s odporom. Nie každý si na to vie zvyknút, no moja snaha je pomoct, tak sa teda pýtam.
Ďakujem
To bych rozhodně nedělal, to může nahodit extrémně silnou detoxikační reakci a mohlo by to skončit velikými problémy. Zásadně to navyšujte pomalu a nic nespěchávat.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Mat
|
Napsal: pát bře 05, 2010 10:29 pm
|
|
|
Jarda píše:
To bych rozhodně nedělal, to může nahodit extrémně silnou detoxikační reakci a mohlo by to skončit velikými problémy. Zásadně to navyšujte pomalu a nic nespěchávat.
Ok. Skúsim ju presvedčit aby to aplikovala tak ako ja.
Snád sa mi to podarí. A ked nie, tak sa na to "vydlabem".
Ďakujem
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Bronek
|
Napsal: pon bře 08, 2010 7:54 pm
|
|
|
Zdravím. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli tady má někdo zkušenost s mms 2. Přemýšlím, že bych si to pořídil, je to mnohem praktičější. Účinky to má stejné? Dále se chci zeptat, jestli po požití mms1 můžu jíst, protože nejlíp se mi na tu hroznou pachuť osvědčilo to zajíst. A ještě ke kys. citronové, můžu si ji udělat do zásoby třeba pullitr do tmavé lahve? užívá nás to víc doma, tak aby sme se s tim furt nemuseli míchat.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon bře 08, 2010 8:43 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Bronek píše:
Zdravím. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli tady má někdo zkušenost s mms 2. Přemýšlím, že bych si to pořídil, je to mnohem praktičější. Účinky to má stejné? Dále se chci zeptat, jestli po požití mms1 můžu jíst, protože nejlíp se mi na tu hroznou pachuť osvědčilo to zajíst. A ještě ke kys. citronové, můžu si ji udělat do zásoby třeba pullitr do tmavé lahve? užívá nás to víc doma, tak aby sme se s tim furt nemuseli míchat.
Zde popisuji svoje zkušenosti s MMS 2
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Mat
|
Napsal: pon bře 08, 2010 9:33 pm
|
|
|
Jarda píše:
Zde popisuji svoje zkušenosti s MMS 2
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Xion
|
Napsal: úte bře 09, 2010 12:42 am
|
|
|
Mat píše:
Nadobudol som jeden zaujímavý poznatok.
Ked som pri poslednej aplikácii MMS celý den strávil na WC, tak ani neviem čo ma to napdlo a dal som si dve mini jablká(sladké) a v tom momente som pocítil taký príval energie, že som neveril. Pripadalo mi, že mám asi halucinácie.
Sladké ovocie mi dalo aj v minulosti energiu, no nie také kvantum pri tak malom množstve.
Ako si tom mám vysvetlit?
Ďakujem
Zeby sa konecne paraziti odstahovali a prenechali Ti to kvantum energie v potrave?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte bře 09, 2010 9:37 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Mat píše:
Nadobudol som jeden zaujímavý poznatok.
Ked som pri poslednej aplikácii MMS celý den strávil na WC, tak ani neviem čo ma to napdlo a dal som si dve mini jablká(sladké) a v tom momente som pocítil taký príval energie, že som neveril. Pripadalo mi, že mám asi halucinácie.
Sladké ovocie mi dalo aj v minulosti energiu, no nie také kvantum pri tak malom množstve.
Ako si tom mám vysvetlit?
Ďakujem
Patrně tak, jak to vysvětluje Xion, zřejmě jste tím radikálním zásahem zlikvidoval nějaké kvasinky a potom opravdu zbylo více na vás, protože jste jim nemusel dát nažrat.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
palo
|
Napsal: úte bře 09, 2010 1:07 pm
|
|
|
Prosil by som o kontakt na Pavla Brno ohľadom MMS, prípadne aj kde možno kúpiť knihu o MMS lacnejšie ako za 15 eur.Ďakujem
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte bře 09, 2010 4:09 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
palo píše:
Prosil by som o kontakt na Pavla Brno ohľadom MMS, prípadne aj kde možno kúpiť knihu o MMS lacnejšie ako za 15 eur.Ďakujem
Na Pavla z Brna kontakt nemám, mám kontakt na jiného člověka v Brně a dám vám kontakt do soukromé zprávy. Kde koupit tu knihu to opravdu netuším.
|
|
| Nahoru |
|
 |